Navodno nasima pise u ugovoru ako recu nekom mail za aplicirati za posao da moze dobit otkaz. Tako sam ima cuti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atlas professionals trazi elektricare za Pieter Schielte
Neznam koji su uvjeti (vise ne mogu pronac oglas) osim da sam ja poslao na oglas za 4th elektricara i sad me zvalo ali ja sam odbio. Mislim da treba imat malo faxa. Rekli su mi da ce trebat vise ljudi....
Dear Vlaho,
Please call me. You have been approved for Allseas Pieter Schelte as 4th electrician.
Salary per day on Cyprus contract is 200 euro / day.
We will pay for HUET and BOSIET course, if you can arrange it on short notice.
We'd also like to know earliest availability for joining the ship in Korea.
Best Regards,
Wouter Visser
Account Manager
Tel +31 10 241 10 32
Mob +31 6 15 90 48 65
Fax +31 10 266 94 56
Atlas Professionals
Poslao sam CV u Allseas prije 3 tj. Pa me zanima koliko im treba da dobijem bilo kakav odgovor?
Inače sam mag.ing.el. Sa 3 god iskustva u SBS-u. Imam položen D2 i pomorsku knjižicu.
Jos uvijek nikakav odgovor od njih.
Iskusni kolege molim vas da mi realno kažete kolika je Å¡ansa za saposliti se kao električar/elektronicar u offshore industriji s 3 godine iskustva u Scandinavian Boiler Service-u, diplomom mag.ing.el. Te samo položenim D2 i pomorskom knjižicama. Po netu sto sam tražio i slao CV nikakvog odgovora ni pozitivnog niti negativnog kao i kod otvorenih prijava a direktna potražnja je ravna nuli.
Iznimno zahvaln na bilo kakvoj pomoci
Ovi lik ce samo preusmjerit na poljskuako ima koji nek se javi hitno placu neznam CARPENTER for the BIGGEST OFFSHORE VESSEL worldwide starting this week! 5 weeks on/off rotation. Rotterdam, the Netherlands. Interested? Contact me via Justin@tos.nl /
J.Tolenaars@tos.nl
Head Steward with administrative skills (front desk/reception experience is a must) for an accommodation barge next to the biggest offshore vessel worldwide!
Ovi lik ce samo preusmjerit na poljsku