Allseas

Izgleda da ima dosta naÅ¡ih tamo. Znam za novog Å¡efa struje i joÅ¡ jednog novog električara Å¡to su se neki dan ukrcali.

Navodno nasima pise u ugovoru ako recu nekom mail za aplicirati za posao da moze dobit otkaz. Tako sam ima cuti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navodno nasima pise u ugovoru ako recu nekom mail za aplicirati za posao da moze dobit otkaz. Tako sam ima cuti

Sent from my iPhone using Tapatalk

bice da je to...a ovi sto vise ne rade kod njih,ili sto su im propali pregovori,i njima je zaprijeceno smrtnom kaznom ako daju nekome mail..

ja sam nasao nesto na linkedin bolje slati tu nego nidje..

Frank Schram
Corporate Recruiter at Allseas
Rotterdam Area, NetherlandsHuman Resources

fsc@allseas.com

Atlas professionals trazi elektricare za Pieter Schielte

Neznam koji su uvjeti (vise ne mogu pronac oglas) osim da sam ja poslao na oglas za 4th elektricara i sad me zvalo ali ja sam odbio. Mislim da treba imat malo faxa. Rekli su mi da ce trebat vise ljudi....

Dear Vlaho,

Please call me. You have been approved for Allseas Pieter Schelte as 4th electrician.

Salary per day on Cyprus contract is 200 euro / day.
We will pay for HUET and BOSIET course, if you can arrange it on short notice.
We'd also like to know earliest availability for joining the ship in Korea.

Best Regards,

Wouter Visser
Account Manager

Tel +31 10 241 10 32
Mob +31 6 15 90 48 65
Fax +31 10 266 94 56
Atlas Professionals

Dear Igor,

Thanks for sending your CV.

We might have a position available on our vessel Pieter Schelte as Mechanic Deck. Please let me know if you are interested and if so, please let me know when you are available to start working with Allseas?

Regards,

Jean-Paul Martinot
Allseas

JPM@allseas.com

Eto momci,pa nek salje ko hoce

Atlas professionals trazi elektricare za Pieter Schielte

Neznam koji su uvjeti (vise ne mogu pronac oglas) osim da sam ja poslao na oglas za 4th elektricara i sad me zvalo ali ja sam odbio. Mislim da treba imat malo faxa. Rekli su mi da ce trebat vise ljudi....

Dear Vlaho,

Please call me. You have been approved for Allseas Pieter Schelte as 4th electrician.

Salary per day on Cyprus contract is 200 euro / day.
We will pay for HUET and BOSIET course, if you can arrange it on short notice.
We'd also like to know earliest availability for joining the ship in Korea.

Best Regards,

Wouter Visser
Account Manager

Tel +31 10 241 10 32
Mob +31 6 15 90 48 65
Fax +31 10 266 94 56
Atlas Professionals

Bog,

Taj brod koji spominjete nije gotov jer ga Kojeanci ne mogu zavrÅ¡iti u roku. Raditi će ga naÅ¡i ljudi u vožnji i nakon toga kada se doveze u Holandeiju. Tamo će se zavrÅ¡avati tls system i sve Å¡to treba za polaganje cijevi Å¡to je prioritet.
Kada se to zavrÅ¡i, neće tako skoro??, jedan dio tih ljudi će sigurno dobiti otkaz. Nemoguće je misliti da će netko zadržati 50-ak električara kao da je tvornica.
Nisam niti znao da postoji 4th electrician. Plaća je mala ali i odgovornost vjerovartno sukladna tome.
Brod je ogroman i zahtjevan u svakom segmentu.
Ona priča o anexu u ugovoru o ne davanju e mail adrese i prijetnje otkazom je netočna, barem je ja nemam u svome ugovoru i nisam to čuo do sada.
Inače korektni po pitanju svega , barem do sada.

Pozdrav:)

Poslao sam CV u Allseas prije 3 tj. Pa me zanima koliko im treba da dobijem bilo kakav odgovor?
Inače sam mag.ing.el. Sa 3 god iskustva u SBS-u. Imam položen D2 i pomorsku knjižicu.

Jos uvijek nikakav odgovor od njih.
Iskusni kolege molim vas da mi realno kažete kolika je Å¡ansa za saposliti se kao električar/elektronicar u offshore industriji s 3 godine iskustva u Scandinavian Boiler Service-u, diplomom mag.ing.el. Te samo položenim D2 i pomorskom knjižicama. Po netu sto sam tražio i slao CV nikakvog odgovora ni pozitivnog niti negativnog kao i kod otvorenih prijava a direktna potražnja je ravna nuli.
Iznimno zahvaln na bilo kakvoj pomoci

Jos uvijek nikakav odgovor od njih.
Iskusni kolege molim vas da mi realno kažete kolika je Å¡ansa za saposliti se kao električar/elektronicar u offshore industriji s 3 godine iskustva u Scandinavian Boiler Service-u, diplomom mag.ing.el. Te samo položenim D2 i pomorskom knjižicama. Po netu sto sam tražio i slao CV nikakvog odgovora ni pozitivnog niti negativnog kao i kod otvorenih prijava a direktna potražnja je ravna nuli.
Iznimno zahvaln na bilo kakvoj pomoci

Å anse kao elektičar su ti dosta velike u offshore-u ali s obzirom da nemas ni iskustva u offshoru a ni offshore papire jako su ti male. Za pocetak bi trebao napraviti offshore brevete BOSIET ili HUET za bilo kakav početak. Puno se priča o tome da razne firme Å¡alju na polaganje offshore breveta ali ti je toga sve manje i manje. Uloži u sebe vjerovatno ce ti se vratiti.

CARPENTER for the BIGGEST OFFSHORE VESSEL

CARPENTER for the BIGGEST OFFSHORE VESSEL

ako ima koji nek se javi hitno placu neznam CARPENTER for the BIGGEST OFFSHORE VESSEL worldwide starting this week! 5 weeks on/off rotation. Rotterdam, the Netherlands. Interested? Contact me via Justin@tos.nl /
J.Tolenaars@tos.nl

Head Steward with administrative skills (front desk/reception experience is a must) for an accommodation barge next to the biggest offshore vessel worldwide!

Last edited:
pozdrav

pozdrav

Treba pootvarati pola broda za nove kabele za tls. Posebno za specijalni kabel 27x4mm koji ce se povlaciti u dogledno vrijeme.

ako ima koji nek se javi hitno placu neznam CARPENTER for the BIGGEST OFFSHORE VESSEL worldwide starting this week! 5 weeks on/off rotation. Rotterdam, the Netherlands. Interested? Contact me via Justin@tos.nl /
J.Tolenaars@tos.nl

Head Steward with administrative skills (front desk/reception experience is a must) for an accommodation barge next to the biggest offshore vessel worldwide!
Ovi lik ce samo preusmjerit na poljsku

Evo konačno neki pomak. Nakon Å¡to sam mailom poslao CV nakon pitanja na mail da ga posaljem dobio sam ovakav odgovor odmah drugi dan:

"Good morning Marin

Application is well received.

Mr. XXXX or Mr. XXX who are in copy of this email will get back to you soonest.

Good luck.
Kind regards"

Dali netko ima slična iskustva i nakon koliko je to "soonest"?
Hvala

Dobio odgovor:

Dear Marin,

Excuses for the late reply.

Unfortunately we don’t have openings on our vessels at the moment.

Thanks for showing interest in our company. We wish you good luck with further applications.

Back