Almi tankers

Cro-moto -upravu si sto se tice gvardija slazem se sa tobom ali eto ja sam junior oficir i kako da dokazem to oko gvardija kad sam znas veci cin ,zakon .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ja sam ima sriču pa su moji bili razumni....a kako da dokažeÅ¡, pa lipo piÅ¡e u IMS-u, sve stoji. Svačija pa tako i njihova zaduženja. Glupo je da uz sve beneficije masiraju juniore da dežuraju umisto njih. Da me zamole napravio bi im to ali da se prave glupi, to ne...

Pozz domt91, Intervju će se održati ovog petka sa gospodom iz Grčke, dolaze u posjet fakultetu i traže asistente stroja i kadete palube. NaÅ¡i profesori su odabrali četvero boljih studenata iz BS smjera i Nautičkog smjera. Mislim da ne traže asistente struje ali nisam 100% siguran. Tako da ćete u petak ili najkasanije biti obavjeÅ¡etni o tome kako je meeting proÅ¡ao. Inače dal bi mi mogao tko od vas reći Å¡ta bi mogli pitat nas strojare tamo. Bio bih vam zahvalan

Last edited:
Evo ekipa samo da vam javim kako je prošao intervju sa Almi tankersom.
Na faksu su nas dočekali kapt. Mario Zorović i Roni Krmpotić sa predstavnikom Almi Tankersa odnosno njihovim crewing directorom Nikosom Kefalosom. Prvo su prozivali nautičare jednog po jednog bilo ih je 12 a traže samo jednog kadeta palube. Zatim smo doÅ¡li na red mi strojari bilo nas je Å¡estorica i mene su uzeli prvog na razgovor. Gosp Krmpotić me dočekao onako fino i upoznao sa kapt. Kefalosom i tako smo krenuli razgovarat. Moram reć da sam ostao vrlo ugodno iznenađen tokom kojim se razvijao razgovor sa Kefalosom. Čovjek je tako ugodan i zafrkant tako da je dobar dio tog iÅ¡ao na Å¡alu. Tipa zaÅ¡to si upisao PFRI a ono ko svaki nadobudni mladi asistent/kadet mu odgovoriÅ¡ da vidiÅ¡ svijeta a on je nadodao "and prostitutes" pa smo se svi počeli smijat. Također nas je pitao neke osnove iz SAFETY-ja i rukovođenja posadom. Inače da kažem da su tražili 4 asistenta. I tako smo danas doznali kojoj četvorici je ponuđen posao među kojima sam i ja.
Evo ovim putem bih pohvalio Agenciju Zorović koja nam je omogućila ovaj meeting

Uff al sam vas ispilao ovim postom.

Svaka cast Zorovicu sta je uspio gurati mlade ljude i velika cestitka tebi sta si upao za ukrcaj. Ovo je sjajna vijest ali bas sjajna

Pozdrav, cujen neke glasine da su nedavno na Almia smanjili place. Zna li neko nesto konkretno, i kolko se krecu place za Casnike.

Koliko sam ja ima cuti,zadnje im je bilo podizanje i to oko Nove godine.Prije 10-ak dana pricao s frendom tamo,ni govora o tome....

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

PoÅ¡tovani kolege sa Almi tankers može li netko napisati kratki update o trenutnom stanju na kompaniji u vezi ugovora i općenito par riječi o dnevnom životu na brodu

Koliko sa upoznat na Almiju u makini nema fittera , posao fittera odradjuje prvi makine ( varenje, tokarenje i drugi fitterski posao), to mi je vrlo neobicno za ovakvu kompaniju jer je nelosa po placama, hrani i kvaliteti brodova.

Kakvi su trenutno uvjeti na firmi placa,net,ugovor je cujem 4-3 za juniore?zanima me za 3rd eng i 4th eng.jel ima mazaca u gvardijama.. hvala

Pozdrav, imam priliku ići na Almi kao 4e pa ako može ko podijeliti par informacija. Zanima me najviše koliki su im ugovori, plaća, imaju li permanent, kako im idu smjene, hrana, internet, koliko brzo ide avancanje, čija je posada itd...Ako nije problem nekome da odgovori. Hvala!

Poslano sa mog XQ-CC54 koristeći Tapatalk

Pozdrav, imam priliku ići na Almi kao 4e pa ako može ko podijeliti par informacija. Zanima me najviše koliki su im ugovori, plaća, imaju li permanent, kako im idu smjene, hrana, internet, koliko brzo ide avancanje, čija je posada itd...Ako nije problem nekome da odgovori. Hvala!

Na brodu su balkanci, filipi i nešto Ukrajinaca. 4+1 mjeseca su ugovori za juniore. Plaće nisu permanent. Kad sam ja bio tamo 4. Makine je imao 4600USD. Za smjenu klasična grčka posla, zajebavaju jer im fali ljudi na veliko. Hrana solidna, svi brodovi po novom imaju starlink, koliko ga imaš mjesečno nemam pojma. Kad sam ja bio bilo je 1.5GB na mjesec. Do trećeg ide brzo ako znaš posao, kasnije teže.

Na brodu su balkanci, filipi i nešto Ukrajinaca. 4+1 mjeseca su ugovori za juniore. Plaće nisu permanent. Kad sam ja bio tamo 4. Makine je imao 4600USD. Za smjenu klasična grčka posla, zajebavaju jer im fali ljudi na veliko. Hrana solidna, svi brodovi po novom imaju starlink, koliko ga imaš mjesečno nemam pojma. Kad sam ja bio bilo je 1.5GB na mjesec. Do trećeg ide brzo ako znaš posao, kasnije teže.
Hvala na odgovoru stari!

Back