Asisten elektricara

Skagu

New member
Imali mozda netko informaciju dali netko zaposljava asistente elektricare ili rifermene hvala...

Poslano s thl T6S putem Pomorac.net

Zapošlja vam MSC, moze se upast bez ikakve veze na ovu flotu starijih brodova kojom upravlja Rocco Maresca...tako da ispunite aplikaciju na Bogdan company i neki lipi email Roccu Maresci i mozete upast dosta lagano. .

Poslano s HTC 10 putem Pomorac.net

super,hvala!
do sada imam ove brevete i da li će ovo biti dovoljno za prvi ukrcaj kao vježbenik?

D2,D12,D19,D47A,D42,D48

super,hvala!
do sada imam ove brevete i da li će ovo biti dovoljno za prvi ukrcaj kao vježbenik?

D2,D12,D19,D47A,D42,D48

Za Msc i viÅ¡e nego dosta....lipo nazovi capt. Stambulića i pitaj di moÅ¡ i kako poslat papire, kad te ubace u bazu podataka Å¡ibni email Roccu Maresci, mozes i Antoniu koji upravlja flotom novijih brodova al tu ces tesko bez veze upast ..

Poslano s HTC 10 putem Pomorac.net

vrlo važno jel staro ili nije bitno je odradit Å¡to moram. žudim za učenjem i znanjem:D ne bojim se rada

čisto da se javim, upravo sam sredio usa vizu i ispolagao joÅ¡ neke brevete. uglavnom uspio sam sredit ukrcaj, idem vjerovatno unutar idućih mjesec dana. javim se kad se ukrcam:D a onda ću zafeÅ¡tat. čeka me 6 mjeseci strpljivog učenja i ona opet knjiga pa ETO. do kraja godine će bit sve rjeÅ¡eno,nadam se. lipi pozdrav ekipa

to ti je križni put pogotov ako uloviÅ¡ godine i nemaÅ¡ fax. ako si mlađi primit će te smo zovi naÅ¡e kompanije

Back