Brevet elektricara-ispit

TiaDalma

New member
Dakle tražim informacije za ispit električara...
Muž ce imat 6 mj navigacije i s tim ima pravo otic polagat ispit osnovni za električara.
zanima me kakva su pitanja?
Znam da je sad eto aktualan, al ići ce korak po korak.... treba skupit pare za to!

Pozdrav ekipo, nebi htio da ispadnem poput onih koji traže sve na gotovo, ali već dva dana kopam po forumu i ne mogu (ili neznam) naći ova pitanja/odgovore za brevet električara. Ako neko ima volje poslati link, bio bih zahvalan.

Lijep pozdrav svima.
Takodjer me zanima nesto vise o brevetu za elektricara!
Ako netko ima iskustva neka napise par rijeci.
Vidio sam primjer ispita iz Splita i dosta je jednostavno. Mene zanima za Rijeku posto tamo polazem.
Hvala

Poslano s SHV-E330L putem Pomorac.net

View attachment 3262

Ovo su pitanja iz Rijeke. 10 grupi pitanja po 3 u svakoj grupi. Na ispitu se izvlace brojevi grupe pitanja a ne pitanje sa liste. Po tri pitanja u grupi od 1-10 i cini mi se da nakon par ispita promijesaju opet pitanja tako da ako netko ima neka pitanja pod brojem 1, ne mora znaciti da ce ta ista pitanja dobiti netko na sljedecem ispitu. Moj savjet je da se sva pitanja prodju i bar recenica,dvije o svakom nego nabubat 10 odgovora i nadati se da ce te to pogoditi...:confused:

Tako ti je bilo prije godinu dana...i ne vijerujem da se sta mijenjalo....:uzdravlje

Back