Brveti Y1,Y2,....

miro1608

New member
Molio bih vas da mi pomognete kako doći do breveta Y4.svi pričaju o tim brevetima a nitko konkretno ne zna mi objasnit točno.zanima me di se može polagat za njihImam odrađenu asistenturu,ali zanimaju me ovi breveti

Hvala

Pozdrav ekipa

A jesi se predstavio, pa mogao si barem napisat radim u skveru, studiram, plovim na ovoj ili onoj kompaniji nego prvi post "Pozdrav ekipa", a drugi odmah pitanje i nakon odgovora crta s foruma:udriglavom

E ne ide ti to tako na ovom forumu, potrudi se malo pa ces dobit i odgovor:cool:

Molio bih vas da mi pomognete kako doći do breveta Y4.svi pričaju o tim brevetima a nitko konkretno ne zna mi objasnit točno.zanima me di se može polagat za njihImam odrađenu asistenturu,ali zanimaju me ovi breveti

Hvala

Kad doznas pa javi i nama da znamo :rolleyes:

Za Y4 ces morati puno raditi , radi se o brevetu za yahte u sluzbi stroja. Imas asistenturu cega i gdje odradenu? Y-1-2-3-4 su breveti prema MCA i polazu se vani. Prije Y4 moras imati MEOL i AEC.

Sent from my Nexus 7 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

A jesi se predstavio, pa mogao si barem napisat radim u skveru, studiram, plovim na ovoj ili onoj kompaniji nego prvi post "Pozdrav ekipa", a drugi odmah pitanje i nakon odgovora crta s foruma:udriglavom

E ne ide ti to tako na ovom forumu, potrudi se malo pa ces dobit i odgovor:cool:

Svaka cast reka si mu sve ko sveto pismo.

ako te Å¡ta zanima pitaj.za početak plovim na Jan De Nul-a.drugi makinje sam.'82.godiÅ¡te.oženjen.jedno dite.broj noge 45.visok 190.imam 102 kg.lutko slobodno pitaj ako joÅ¡ Å¡ta triba

Za Y4 ces morati puno raditi , radi se o brevetu za yahte u sluzbi stroja. Imas asistenturu cega i gdje odradenu? Y-1-2-3-4 su breveti prema MCA i polazu se vani. Prije Y4 moras imati MEOL i AEC.

Hvala asistentura je napravljena na Jadroplovu.ma zanimalo me jer svi pričaju o tim brevetima,a nitko nema pojma pa čak ni ljudi koji navigavaju na jahtama.

Zanima te nesto sto ni sam nemas pojma sto je. I jos bi kesirao za to :D Ajde ja ti od srca zelim da uspijes dobiti taj brevet :uzdravlje

jesi pametan mama je sigurno ponosna.inače se obično pita o stvarima o kojima sve znaÅ¡.i ne očekiva sam da mi ga neko da besplatno.pretpostavljam da si tako dolazija do breveta.jer mi pomorci niÅ¡ta ne plačamo.dosta je samo znat o stvarima koje ti tribaju,lipo dođeÅ¡ na kapetaniju i sve ti daju mukte.ajde sinko pokrij se uÅ¡ima i ne glumi neku pamet.:p

Ima puno ljudi pojma ali neki red se triba znat. Ti si uletija sa padobranon i sad si jos i najpametniji. Evo i ja cu bit ka i ti pa cu ti rec da san zna puno toga sta te zanima ali san sad sve zaboravija

Kakvu asistenturu? Elektricar, kuhar, stroja, palube, konobara? Sumnjam da je to za tebe, ukoliko mislis navigati sa MCA brevetima pod engleskom zastavom i na jahtama nitko nece trpiti tvoju bahatost. Pogledaj malo forum ne da se samo djele informacije nego se sreduju ukrcaji, preporuke, zivotopisi, preporucuju hoteli, barovi, parkovi trgovine, agenti, rjesavaju tehnicki problemi,zakoni.... . Ovo nije chat, forum radi na principu daj sve informacije o sebi sto imas, mozes i dobiti ces naj jednostavniji i najbrzi put do toga. Sve ove " pametne glave" sto si izvrjedao nisu ti dale odgovor da te nebi navele na krivi put a ja sam dobio amneziju.

Back