Dnevnik vjezbenika

Fallro

New member
Pozz ljudi, u 4mj imam ukrcaj pa moram i dnevnik kupiti, jel se moze i u kapetaniji u Ri kupiti?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dnevnik kojeg vjezbenika?? Nema u kapetaniji nego tamo di je svjetionik na mlaci.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Vjezbenik stroja, ugl pitam to za kapetaniju jer mi ovdje pise tako.
e0d3ab54a47890079ca4f8ad5d2374a5.jpg

Ne znam,prvi put cujem. Mozda i ima. A ako ne,imas sigurno u industrijskoj.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Moze se kupiti dnevnik na kapetaniji u Rijeci, na prvi kat ides, skroz desno. U jednoj sobi platis, u drugoj preuzmes, 100kn dođe. Od sad konacno imaju i dnevnike za elektricare, hrvatsko/engleska verzija.

Moze se kupiti dnevnik na kapetaniji u Rijeci, na prvi kat ides, skroz desno. U jednoj sobi platis, u drugoj preuzmes, 100kn dođe. Od sad konacno imaju i dnevnike za elektricare, hrvatsko/engleska verzija.
Ee super, hvalaa na informaciji :)

Sad sam vidio dnevnik bez one cuvene plombe sad ne znam jesu li to napokon skinuli ili je ovome otpala ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ee ljudi samo pitanje, trebaju se i biljeznice ovjeriti za sheme i opise?

Kolega..trebas ovjerit i dnevnik koji si kupio i svaku desnu stranicu biljeznice (sa zigom) koji ce ti dati na porti u luckoj kapetaniji (fyi..svaka stranica u biljeznici mora biti numerirana...ako kupis biljeznicu sa 200 listova, ostat ces u kapetaniji 2 dana) :D ja sam uzeo biljeznicu s debelim koricama s 90 listova :P
I ako ides na stranu kompaniju obavezno dnevnik na eng jeziku!!!!! a dnevnik mozes kupiti na adresi koja pise na ploci oglasnoj cim udjes u kapetaniju (5min od kapetanije), nezz tocno koja je.

Sve davno rijeseni :) ugl to sto kazes da, zadrzao sam se pola sata samo da stavim pecat na svakoj desnoj srtrani, dnevnik se moze kupiti u kapetaniji, prvi kat desno pa skroz lijevo, hrv/eng je dnevnik.
Lp

Daj recite mi o kojima biljeznicama pricate i za koga one vride?
Kad san ja isa na brod niko nista nije spominja nit san igdi procita ista za ikakvu biljeznicu (asistent stroja)?

Poslano s SM-G935F

Biljeznica A4 tvrde korice na kockice, znaci svaku desnu stranu treba numerirqti i svaku tu pecatirat, koliko znam to sada ide za nautiku, strojare i struju

Biljeznica A4 tvrde korice na kockice, znaci svaku desnu stranu treba numerirqti i svaku tu pecatirat, koliko znam to sada ide za nautiku, strojare i struju

A jel znas mozda otkad?... ukrca san se ima 10 miseci onda mi niko nije nista spomenija za biljeznicu.

Poslano s SM-G935F

Msm da je to od 1.1 krenulo ove god. Ugl ni nemos da ne napravis to, jer kad sam isao oecatirat dnevnik pitao me odmah di ti je biljeznica

Pa jel ko zna kako se triba ispunjat ovi dnevnik u poglavlju 6 i 7.Cemu pusti kvadratici.Dali su primjer koji je nedorecen.Livo je hr a desno eng a datumi u kvadraticima uz inicijale razliciti.WTF?
Malo pomoci hvala?

Back