dovaston crew age.

pcm

New member
Position: URGENT! 3rd Engineer for 90m MY Ref: 18441
Employment: Relief
To Start: IMMEDIATE
Details:
3rd Engineer required for 90m MY - must have EOOW and be able to join in South of France IMMEDIATELY! Relief position for 2-3 weeks, €300 a day.
valjda ce se nekome posrecit

Kolega imas li mail ili telefon broj za direktan kontakt hvala unaprijed

nemam ali podi na njihovu stranicu ,tamo ces naci sve
ja bi apliciro ,ali sam vec na nekoj jahti a doma dolazim za oko 20 dana ,a i sam vidis da je hitno
sretno

Open from 9am to 6pm, Monday - Friday
(Except for International and some Spanish holidays)

Mail Address:
C\Joan de Saridakis 2
Edificio Goya, Local 1 A
Marivent
Palma de Mallorca 07015
Islas Baleares
Spain

Email: info@dovaston.com
Telephone: +34 971 677 375

nemam ali podi na njihovu stranicu ,tamo ces naci sve
ja bi apliciro ,ali sam vec na nekoj jahti a doma dolazim za oko 20 dana ,a i sam vidis da je hitno
sretno
mislim da je kasno barem na njihovim stranica nema vise tog oglasa. :confused:

Kolega kako ti je na toj jahti jel tesko upast na tu bransu sa offshore I tankera moslim de prebacit na to ili cruising radi normalnijeg posla ako inas mozda neke kontakt adrese I sl. Hvala

Kolega kako ti je na toj jahti jel tesko upast na tu bransu sa offshore I tankera moslim de prebacit na to ili cruising radi normalnijeg posla ako inas mozda neke kontakt adrese I sl. Hvala[/QU

nije lose ,ne mogu se pozalit,ja sam sasvim slucajno dobio poso, prvi put sam na jahtama,nisam direktno preko preporuke nego jednostavno naso na internetu otvorene pozicije, poslo moj cv. i brevete,kasnije su trazili ocijene sa prijasnjih kompanija
ja imam iskustva s putnickog broda ,to mi je plus za razliku od nekoga sto nema
ja sam na ugovoru od 6 sedmica ,mjenjam covijeka sto je poso na godisnji odmor
ovo ti je agencija u monacu- vhospitality recruitment,
kapetan- kliment.djurbinev@vships.com prvo sam s njim malo na skyp poprico,vjerojatno da vidi kako pricam engleski
i onda ti oni salju tvoj cv.po jahtama kad se otvori pozicija, i ako se gazdi svidis ili kapetanu ili vec kome oni salju super
valja poslat nikad ne znas sto moze bit ,ako ne posaljes nikad neces znati je si li mogo uletit na neku poziciju:udriglavom

Back