elektronicar-ukrcaj

• Thread starter Thread starter struja 7
  • Start date Start date
S

struja 7

Guest
Jel mi moze tko preporucit neku agenciju komu da se javim za ukrcaj, hitno mi je trebam se ukrcat u roku misec dana da izbjegnem porez. Bio sam elektronicar na general carga 3 broda.
:udriglavom

Javi se Pavlaku u Rijeci, krca na Suissa, kontejneri i struja ti ima za početak oko3300 eura. Ali mislim da ti kao i tvoje kolege ne bi trebali barem sada imati problema za ukrcaj jer vise ima pandi nego vas, zato iskoristi to i izbijaj paru. Frend mi je u roku par dana preko Gloptika otisao na Van de Jula za 3000 permanentno. Misec za misec. Zato uzmi lopatu i kreni kopati, nesto moras iskopati:)))))))))))))))))))))))))))))

evo sam iskopao idem na exmara 5200 eur placa + belgijsko osiguranje
:) :uzdravlje

evo sam iskopao idem na exmara 5200 eur placa + belgijsko osiguranje
:) :uzdravlje

To ti je placa na LPG,a ako si dobar u elektronici i automatizaciji nakon 2 ugovora na LPG mozes na LNGRV di mozes uvatit oko 8000 eura.Uz tu placu naravno imas i mirovisnko,zdravstveno,te povrat poreza na kraju godine.
To ti se sve placa u Belgiji tako da te danas sutra ocekuje belgijska penzija,a ne ove nase(hrvatske) crkavice.
Sve u svemu super ti je to upalo,a Exmaru treba dobrih elektricara i auto eng.

Nakon sto sam ja sve ispolagao sto sam trebao javili su mi da nisu mogli cekat i da su nekog drugog poslali...i sad ja nemam di..
jel ima tko kakav savjet komu da se javim??
:udriglavom:udriglavom

neprofesionalizam

neprofesionalizam

Dragi moji, cini se da je ovo cisti neprofesionalizam nasih crew agencija.....care moj ako su ti obecali ukrcaj znaci da su znali koliko ti treba za napravit brevete i kad ces na brod, zato sa njima treba ostro.....nemogu vjerovat,da su pravi nasli bi drugi brod, a ne drzali te pa ako ne nadju nikog drugog dobar si i ti......to me je gadilo kod nasih crew agencija....zao mi je sto ti se to dogodilo, ali moj savjet,krcaj se direktno, znam nije lako...ali....

Preko magazinovica

Koja slucajnost, Magazinovic pa da zaj... covika. Hahahahah
I onda taj isti među prvima dobije dopusnicu od drzave za obavljanje posla pri posredovanju za zaposljavanje pomoraca. I sad ti budi pametan... I viruj drzavi i njenoj reformi za pomorce...
A nista posudit cu slogan jedne nase stranke "Idemo dalje", stari ne zali puno samo naprid i vec ces nesto naci.

za STRUJU7

za STRUJU7

Struja7 pozdrav,

iza??ao je oglas na maritime-connectoru, wilhelmsen ti tra?ži struju za Ro-Ro brod.Ugovor je 8/8 tjedana, plaća 5500 USD samo na brodu. Ne zvuči lo??e. Ako si zanteresiran mo?že?? im se javiti na 021486438.

ll

ll

evo napokon sam se i ja snasao za ukrcaj idem na KGJS, brod sks satilla ukrcaj 22.12. u new orleans ugovor 10tjedana on/off
Jel ima tko mozda da je bio na toj firmi ili mozda na tom brodu??
:uzdravlje

ej

ej

:udriglavom
zna li itko kakve su plaće na jadroplovu,,kao asistent električar??

ja ti idem ka asistent u jadroplova sad u nedilju!place su ti 850dolara!najbolje ti je na internetu kompaniju diaz ja mislim to ti je u kopru u sloveniji placa je tamo 2500dolara ali se i radi!

reci cu ti meni je stric bia u toj kompaniji ka elektricar to ti je ro ro i ima je 4500 a sa prekovremenim i do 6000!tamo su ti ugovori po 4 miseca jer ima dosta posla!nemam sad broja taj napisa bi ti samo znam covika sto radi tamo kad ih zoves taj glavni zove se darej sersen

Back