GloMar

brankanel

New member
Pozdrav svima!

Dobio sam ponudu za ovu kompaniju, zanima me ima li ko iskustva s njima i ima li naših ljudi tamo?

154 ljudi je pogledalo tvoj post. S obzirom da ih priko 500 registriranih dnevno dode na forum mislim da tribas jos malo pricekat ako je netko bia da se logira i rece.

Osobno nikad cuo za njih

MožeÅ¡ li nam reč malo viÅ¡e o toj ponudi.
Uvjeti.....????
Inače nisam upoznat s dotičnom firmom

GloMar

GloMar inace Hollandska kompanija imaju nekoliko ERRV brodova i
poceli su zauzimati u zadnje vrjeme pozicije UK Sector prije su bili samo hollandski sector.
Ugovor inace 28/28 ali ostaje se do 35 dana skoro po obicaju.
Placaju koliko su obecali i ako je veca placa ako se dodje na njih preko agencije a ne kao dorektno.
To su informacije od jednog naseg koji je kod njih i to je sve koliko mogu pomoci oko njih!:hihi

tribao sam ici za prvog makine na njihov novi brod "Glomar wave"
brod je DP2 ali kako mi je objasnila obavljat ce duznosti ERRV mada je brod ustvari Multipurpose itd.
agencija je orion iz poljske koja krca za njih a ona se zove Marlena
ponudila mi je (pre)malu placu 170 E/dan (trenutno imam 300 $/dan), ugovor 30/30 dana
Home - pise da radi 12 sati dnevno svaki dan
u makini je kapo, prvi i mazac pa je i logicno da se radi 12 sati jer mazac naravno ne drzi gvardiju
kasnije je javila da su nasli drugog covika
evo mail ako se ko hoce javit
office@oriongdynia.com.pl

Glo Mar

Glo Mar

Trenutno traze posadu za novi brod MRV ali ce u pocetku raditi kao ERRV ,
Nude placu za kapetana 260 per day GBP samo na brodu i u frci su, brod je trenutno jos u skveru u poljskoj, za AB nude cc 140 GBP pa ako netko zeli nek proba jer par agencija trenutno traze za njih kao sta su WRS i IV offshore.

aktivno traze nove ljude od kuhara pa do prvog...

Email: crewing@glomaroffshore.com

Telephone: +31 223525030

Back