Kad će tečajevi?

sulzer

makina
Ima li neko informaciju kada će početi ovi tečajevi za stjecanje najvi??ih zvanja u pomorstvu? Sve ??to mogu naći po netu je da bi tribalo početi krajen ove ili početkon iduće godine. Ako ima neko točnu informaciju ili barem ne??to novo. Koliko će ko??tati i to...

To sto si nasa ti je najnovije i najtocnije.
Inace,kako si,di si?Nije te odavno bilo na forumu.

jedno pitanje

nije mi jasno ti novi tecajevi odnose se samo na prve kuverte stroja tj one koji imaju licencu po starom zakonu.
ili ce se to odnosit i na mladu generaciju famoznu 99 koja je mogla najvise do 3,2 kuverte stroja?
neki od tih momaka su po 10tak godina po moru!

ako neko zna daj molim vas odgovorite.
:uzdravlje

Za njih takodjer.Nema veze ko je kad zavrsija,ako ima navigacije.
btw,sluzbeno se zove "Poseban program za stjecanje najvisih zvanja"
Ni ministarstvu,a ni skolama se ne svidja naziv "tecaj".

a je si i ti neki, nema covik kratke ugovore ka i ti...................

Maratonci trce pocasni krug

Last edited:
To sto si nasa ti je najnovije i najtocnije.
Inace,kako si,di si?Nije te odavno bilo na forumu.

A ja san na atlantiku. Triba bi se iskrcati prid bo?žić a to je uvik zajebano, dobiti smjenu prid bo?žić. A kako san, klapa nekako, ali zna?? i sam da kad si na brodu da nije idealno...

jedno pitanje

nije mi jasno ti novi tecajevi odnose se samo na prve kuverte stroja tj one koji imaju licencu po starom zakonu.
ili ce se to odnosit i na mladu generaciju famoznu 99 koja je mogla najvise do 3,2 kuverte stroja?
neki od tih momaka su po 10tak godina po moru!

ako neko zna daj molim vas odgovorite.
:uzdravlje

Program se odnosi na sve one koji ce zadovoljiti kriterije za upisati ( a oni se iodreduju na sastanku 14.10 u Rijeci ) u dogovoru s Engleskim predstavnikom. Dakle ko je drugi dobice bravet za prvog nakon odslusanog tecaja i poslije na osnovu navigacije automatikom bravet za kpa tj barbu a ko je vec prvi nakon odslusanog tecaja i polaganja ce dobiti bravet za mastera tj upravitelja

Program se odnosi na sve one koji ce zadovoljiti kriterije za upisati ( a oni se iodreduju na sastanku 14.10 u Rijeci ) u dogovoru s Engleskim predstavnikom. Dakle ko je drugi dobice bravet za prvog nakon odslusanog tecaja i poslije na osnovu navigacije automatikom bravet za kpa tj barbu a ko je vec prvi nakon odslusanog tecaja i polaganja ce dobiti bravet za mastera tj upravitelja

Znač Dalmo?? ja sam sada 3rd eng i nakon polo?ženog tečaja mogu postati 2nd eng i nakon odredjene navigacije mogu dobiti bravet za upravitelja. Ili za upravitelja triba jo?? ne??to polagati?

Odlično, znači svanulo je sunce i za nas. Ja san već bija izgubija svu nadu misleći da ću cili ?život ka sekondo navigivati. Jer na fax da sad iden nema ??anse...

Znač Dalmo?? ja sam sada 3rd eng i nakon polo?ženog tečaja mogu postati 2nd eng i nakon odredjene navigacije mogu dobiti bravet za upravitelja. Ili za upravitelja triba jo?? ne??to polagati?

Zapravo trebat će?? polagat za 2nd eng., a kasnije će?? za kapa dobit kroz navigaciju bez polaganja

Back