Kadet/assistent na M/Y SALUZI

lonac

New member
Dragi kolege Kadeti,
trenutno radim na Jahti od 69m i zavrsavam ugovor krajem mjeseca. U firmi traze kadeta sa osnovnim brevetima da se prikljuci jahti i preuzme moju poziciju. Pozicionirani smo u Singapuru u Raffles Marini. Ja se planiram ukrcati na brod veci od 3000BT jer mi je potrebno jos 2 mjeseca na vecoj tonazi da zavrsim kadeturu. Placa za kadete 1500 eura.

Ne triba porucnicki....

Najvise se bice radi sa sredstvima za ciscenje stakala :-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

asistent

asistent

pozdrav,
ja sam raspolozen za poziciju koju si objavio posalji poruku ako je jos aktuelno.
Hvala unaprijed,
Aco

Poštovani evo i ja sam dobio mail od njih da bi ukrcaj bio do 27.7 najkasnije (malo prebrzo) i da ce se javiti kroz iduci par dana.
Plaća zvuči super za kadeta , pa možeÅ¡ li nam reći kakvi su uvijeti na brodu i koja je posada na brodu.
Hvala:)

Poštovani evo i ja sam dobio mail od njih da bi ukrcaj bio do 27.7 najkasnije (malo prebrzo) i da ce se javiti kroz iduci par dana.
Plaća zvuči super za kadeta , pa možeÅ¡ li nam reći kakvi su uvijeti na brodu i koja je posada na brodu.
Hvala:)

Kasnim s odgovorom, jer je dosta posla na brodu. Placa je takva jer se radi na Jahti i sve place su vise.Takoder zato sto za sada nema navigacije jer se brod preraduje. Zavrsetak se ocekuje kroz mjesec-dva i onda se plovi za Hong Kong.
Najvide je kadet potreban da pomaze "Project Manageru" u zakljucivanju posla.
Ja moram jos odraditi 2 mjeseca na brodovima preko 3000BT i zato odlazim s broda.

pa reci nam kakvi su uvjeti zivota ostala posada radno vrime hrana kabina sama ili još neko s nama u sobi kuda se ide jer oni traze da se dode 27.7 daj opiši da smo pametniji

pa reci nam kakvi su uvjeti zivota ostala posada radno vrime hrana kabina sama ili još neko s nama u sobi kuda se ide jer oni traze da se dode 27.7 daj opiši da smo pametniji

Zivot u marini, radis od 8 do 17. Nakon toga vecera u 17:30. Poslje imas pravo koristiti sadrzaje marine besplatno.Bazen,jacuzzi i teretanu.
Posada Filipinci,bugar,rumunj,englez..radnici novozelandani i hrvati.
Hrana za nabiti koju kilu na brodu.
Sve u svemu super.

Pozdrav svima

Zanima me kako stupiti u kontakt u vezi ove ponude za cadeta,da li ima neki kontakt tel ili e-mail .

Hvala na odg;)

nemos stupit u vezu nikako,jer koliko mi se čini ovo je neki lažnjak,posla san momku par pm-ova al nažalost nikad odgovora dobija nisan

Nije laznjak. Znam decka. Koliko mi je poznato, iskrcao se i otisao na godisnji ima vec. Biti ce da ne gleda forum pa zato ne odgovara ...

Dok je trajalo u prvom postu je pisala email adresa za slati CV (ne na PM) 27.07 je čovik ukrcan tako da je dobrano prije 27.07. 2014 trebalo poslat CV....
Normalno je da je uredia post sad kad je sve gotovo da mu se ne krči email.

Ja se onda izvinjavam,jer posla san mu par pm-ova u vezi ukrcaja al nisan dobio odgovor,ajde super da je netko od naših ukrcan...:D

Back