Kako na jahtu bez iskustva (Deck ratings)

sailor95

New member
PoÅ¡tovani forumaÅ¡i prije svega nemojte mi zamirit ako san Å¡ta krivo učinia ili ukoliko tema već postoji izbriÅ¡ite je ali moran vas Å¡toÅ¡ta pitat jer mi se čini kao pravo misto za to..PoÅ¡to smo svi manje viÅ¡e upoznati sa vrimenon provedenin čekajući na ukrcaj ka kadet ja san odlučia za vrime istoga iskoristit priliku i probat neÅ¡to postić po pitanju ukrcaja na jahtu..Svi papiri su mi spremni i već godinu dana inteyivno tragan za kadeturon ali bezuspjeÅ¡no.Svi oni Å¡ta su govorili čeka te ukrcaj,ja ču te ukrcat oni su se izgubili ko wifi signal kad uden u konobu.Moje pitanje je:kako bez iskustva nać posao mornara iliti deck handa na jahti i jeli to uopće moguće,koji je prvi korak i odakle pocet. Ovaj nautički sektor me zaista mami sve viÅ¡e i viÅ¡e kako vrime odmiče i ako mi iko može dat odgovor onda ste to vi.Zanima me postoji li u Hrvatskoj tj.Dalmaciji neka agencija charter koji regrutira posadu ili neki vrag koju mogu kontaktirat, priko koje postoji mogucnost ukrcat se makar na antaresa od 10metri i sporkat matrikulu.Iman 19 godina i ogromnu zelju za stec iskustvo cin prije,posto u dugoj plovidbi jos nema na vidiku mista odlucia san se zabavit jahtama.Eto vas svitu moj,stojte mi dobro,mirno more van zelin i lip pozdrav sa Solte

Back