Odlazak u antibes

dageta

Nauticar
pozdrav svima evo spreman se za odlazak u antibes ako bi jos tko tija ic neka se javi zahvalan sam svima koji mi pomazu za ukrcaj na jahtu jedino bi molija ako mi tko moze pomoc s nekim savjetima hvala svima

a kako to misli?? "ako bi neko tija ić" s tobom, na koji posao?

Tamo se neide na posao tamo se ide proci sve agencije i probati naci posao. Dakle imas o tome dost ana forumu. Nasi ljudi koji navigaju na yahtama i najmjerodavniji su da recu kao se najlakse ukrcat a izgleda da je najlakse kad se pojavis tamo i dan dva provedes lutajuci s papirima po agencijama i yahatama pa na taj nacin nades posao. Mislim da je dageta mislio na to da neko ide s njim da nije sam i da mogu bar podilit troskove.

Eto :uzdravlje

je tako je dalmos idemo od agencije do agencije pa vidit sta nude agencije i ako uspijemo uvatit koju jahtu za radit .Trazin nekoga da ne idem sam u dvoje je uvik lakse a i troskovi manji normalno

Tamo se neide na posao tamo se ide proci sve agencije i probati naci posao. Dakle imas o tome dost ana forumu. Nasi ljudi koji navigaju na yahtama i najmjerodavniji su da recu kao se najlakse ukrcat a izgleda da je najlakse kad se pojavis tamo i dan dva provedes lutajuci s papirima po agencijama i yahatama pa na taj nacin nades posao. Mislim da je dageta mislio na to da neko ide s njim da nije sam i da mogu bar podilit troskove.

Eto :uzdravlje

Pa za lutanje mu je najbolji kokolo.Neka njega uzme za vodju puta

pozdrav svima evo spreman se za odlazak u antibes ako bi jos tko tija ic neka se javi zahvalan sam svima koji mi pomazu za ukrcaj na jahtu jedino bi molija ako mi tko moze pomoc s nekim savjetima hvala svima

Mestre ako nisi prije odlaska dogovorio s agencijama kada ces doc,dogovorio termin....nemoj ni ici!!!!Prije polaska bi bilo dobo da se kod istih i logiras i ostavis vec svoje podatke,dokumente....sritno!!!!ovo ce ti uvelike pomoci... :uzdravlje

bar četvero u autu, jer je put dosta financijski izda??an, a onda te čeka smje??taj, i to ako imate sreće najjeftiniji 25 eura/noć u crew-housu, koji su već zauzeti, znači naći neki hotel s dvi zvizde za 40 eura u J.L.Pinsu

Put u Antibes

Put u Antibes

Bok ljudi.

Ja sam već i prije napomenuo da sam spreman za put u Antibes. Krenuo bi oko 15og pa tko je Za mo?žemo se dogovoriti da idemo zajedno nas vi??e.
Moj kontakt je 091562 563 7 Igor

pozdrav

pozdrav

tek san sad vidija tvoj post ja se spreman ic isa bi i jos jedan momak mairoa ovde je isto na forumu mozemo se dogovorit a ja sam mislija ic pri kraj miseca ili pocetkom cetvrtog ne znan ni sam vise nego mi je refresment klase u sibeniku 4.4. pa tako da iden s jacim papririma nego vako imam samo jaht mastera a nako bi se moga uvalit jedino ka mornar

pozdrav

pozdrav

evo ima nas cetri bar tako mislim samo bi se tribali svi dogovorit oko datuma i kako cemo ic s autom vlak avion moj je broj 098518208 aj bit cemo u kontaktu aj sad cemo se svi malo raspitat i dogovorit konacan datum

evo ima nas cetri bar tako mislim samo bi se tribali svi dogovorit oko datuma i kako cemo ic s autom vlak avion moj je broj 098518208 aj bit cemo u kontaktu aj sad cemo se svi malo raspitat i dogovorit konacan datum

Stari nebi ti tija filozofirat ,ali detalje dogovora telefonske bojeve i slićno bi bilo bolje da pi??e?? na PM to jest klikne?? mu na nick (ime osobe kojoj ?želi?? poslat privatnu poruku pa ti se otvori dodatni izbornik na kojem ti pi??e po??alji osobnu poruku).
Nego ovako da ti svak zna broj moba.

Eto pozdrav i nek je sa sričom u potrazi posla.;)

Mo?žda si u pravu ali ??to se mene osobno tiče ja sam već jebeno de??peratan i neka svi znaju moj broj i email pa mo?žda se neko javi za kakav posao..svaka je pomoć dobrodo??la a vi??e i ne znam kamo se obratiti...eto zato sam ja ostavio i broj i email... ali lijepo od tebe ??to savjetuje??..hvala...

Mo?žda si u pravu ali ??to se mene osobno tiče ja sam već jebeno de??peratan i neka svi znaju moj broj i email pa mo?žda se neko javi za kakav posao..svaka je pomoć dobrodo??la a vi??e i ne znam kamo se obratiti...eto zato sam ja ostavio i broj i email... ali lijepo od tebe ??to savjetuje??..hvala...

javi se northwesternu tu na forumu, njegov brod trazi barbu , on je na 56m periniju

Back