a kako to misli?? "ako bi neko tija ić" s tobom, na koji posao?
Tamo se neide na posao tamo se ide proci sve agencije i probati naci posao. Dakle imas o tome dost ana forumu. Nasi ljudi koji navigaju na yahtama i najmjerodavniji su da recu kao se najlakse ukrcat a izgleda da je najlakse kad se pojavis tamo i dan dva provedes lutajuci s papirima po agencijama i yahatama pa na taj nacin nades posao. Mislim da je dageta mislio na to da neko ide s njim da nije sam i da mogu bar podilit troskove.
Eto![]()
pozdrav svima evo spreman se za odlazak u antibes ako bi jos tko tija ic neka se javi zahvalan sam svima koji mi pomazu za ukrcaj na jahtu jedino bi molija ako mi tko moze pomoc s nekim savjetima hvala svima
evo ima nas cetri bar tako mislim samo bi se tribali svi dogovorit oko datuma i kako cemo ic s autom vlak avion moj je broj 098518208 aj bit cemo u kontaktu aj sad cemo se svi malo raspitat i dogovorit konacan datum
Mo?žda si u pravu ali ??to se mene osobno tiče ja sam već jebeno de??peratan i neka svi znaju moj broj i email pa mo?žda se neko javi za kakav posao..svaka je pomoć dobrodo??la a vi??e i ne znam kamo se obratiti...eto zato sam ja ostavio i broj i email... ali lijepo od tebe ??to savjetuje??..hvala...
nema odgovora... i mene isto zanima