Asistent1950
New member
of shore firme...
Last edited:
Da li zna netko gdje se ukrcaje na off-shore.Da li ukrcaju assistant engineer-e ili 3 strojare i koliko je teÅ¡ko naći tako neÅ¡to? Hvala
Ja sam uvjeren da je ovo zajebancija....pa ne moguće da ovo neko pita ozbiljno? ???
Ja sam uvjeren da je ovo zajebancija....pa ne moguće da ovo neko pita ozbiljno? ???

Frende, sve je vise ovakvih uleta (bez uvrede ikom).
Tipa, radio sam doma, ocu na more, mogu li na platformu odma ili cruise a da ne budem asistent.
Ljudi kao da su izgubili dodir s realnoscu ili su totalno neupuceni u pomorstvo i posao u njemu...
A zapravo sve pise odje, samo treba malo vremena odvojit i iscitat stogod.
u cemu je problem...problem je taj sta se ukrcajen bez ikakvogcoxika sastrane tj. veze.3 ili assistant je niski rank pa zato pitam...aj govorite firme,urede po mogucnosti u splitu kad glumite pametne
znan da neide i to vrlo dobro nazalost...krivo ste me stvatili jer san krivo pitanje postavija
Neke firme ce ti prihvatit obicni brodski medical ali ako hocec oguk medical moraces do rijeke tamo 2 doktora imaju to ovlascenje isto za bosiet znam da ima u sibenik neznam za split ali ni opito aproved prvi najblizi je ravenna oli pavia u italiji oli u aberden uk isto ima na malti u roterdamu ima I u rumunjskoj 2 centra.