Offshore platforme

Beksi

Strojar
Pozdrav ljudi
Evo javljam se s novom temom u vezi rada na offshore platformama. Završi sam fakultet strojarstva i već 2 godine radim u Brodosplita kao inžinjer. Dosta vremena već razmišljam otić vanka, problem mi se ukrcat na brod pošto nisam završi brodostrojarstvo i neman osnovne uvjete za ukrcaj. Prekvalifikacija mi trenutno nije opcija jer nemogu još 2 godine izgubit da bi se tek sa 28-29 ukrca negdi za kadeturu. Stoga razmišljam o tome kako bi moga otić negdi na platformu,ko alternativu, zanimaju me kakve uvjete tamo traže (općenito) kakve kvalifikacije moraš imat za ukrcat se. Neman baš puno informacija o tome trenutno samo šta san okolo po forumima procita topicse iz 2005g. Ako itko može pomoć s bilo čime, iskustva,savjeti kritike, neki korisni linkovi sve dobro dođe. Hvala

Pozdrav kolega,

Po meni najbolje bi se mozda bilo javit u trieste kod kozulicha oni znaju uzimat za pozicije assistant superintendenta za saipem netreba ti prelvalifikacija i tvoj fax je vise nego dobrodosao. Nije najbolja firma ali vjerujem dobra za pocetak. A vjerujem da ce i ostali stariji kolege tu ti da jos bolji info!

Sretno

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

nije vrime za to ,zavrsi prekvalifikacije i netreba ti dvi godine za to..

trenutno je sve jako lose zbog covida i generalno drilling sector je u velikoj banani....

Back