Ties, evo vako iz prve ruke tj. po iskustvu vlastite mjesine -
Dobiti ces qrac od ovce na taj nacin. U Aliansa sam placao 25 tisuca eura na deset godina i po obracunu dobio 2 tisuce kuna preko uplacenog. Isplata je u bila kunama i kako mi nisu trebale tolike KUNE, razmijenio sam ponovo u EURE - pa sam na kraju bio u minusu.
Imam iduce godine dignuti solde od druge police, koju sam placao 20 godina 1400 eura godisnje, kod Aliansa, prema sadasnjem stanju mogao bi dobiti oko 500 eura preko uplacenog.., ali biti ce to i manje.
Na Gearbulka dok sam bio, oni su nam odbijali od place i investirali u NASE ime negdje. Meni su odbijali mjesecno 50 eura tj. 600 godisnje. Kada smo dobili otkaz isplatìli su nam natrag lovu - dobio sam natrag vise od DUPLO uplacenog.
Eto, to je jasno pametnom.., sta je govnarska drzava.., puna privaranata i govana.., septicka jama.., TALOG TALOGA!!!
Nedavno minjao matrikulu i za prenijeti krvnu grupu u novu matrikulu cijena je 300 kuna, a ranije je to bilo BEZ NAPLATE.
MAJKU IM YEBEN BANDITSKU.., zamisli to - 300 kuna za upisati krvnu grupu u matrikulu_!
Covid test 500 kuna, plus prijevod naplacuju 150 ili 200 kuna, ovisno o mjestu testiranja. Prve testove su naplacivali 1400 kuna.., na higijenskom u Splitu. Uz'to, ponistilo mi diplome i 2000 eura triba dati puckom ucilistu za endorsement fakultetske diplome.., ajme!!! A hdzejski tovari, kao Å¡to je Oleg, ne idu u PuÄko.., iako su po znanju i vjeÅ¡tinama daleko ispod nivoa puÄkog uÄiliÅ¡ta?!
Ajme.., pas im mater!!!
Btw,
Dalmos koji je zakljucak dobio anketom?! Valjda onaj tipa "imamo 'Rvacku, brale..,"
Nabijen na' kurac vaku drzavu i onog tko drzi imalo do nje!!!
Zadnji misec znam 6 momaka koji su otisli trbuhom za kruhom.., a kod SVAKE kante za smece barem dva covjeka traze boce.., bas jutros gledam jednog izvadio bocu iz kante pa je brise jer je bila prljava - TO CE VAM BITI PENZIJA!!!
Evo, jos nesto da ocijenite stracu od drzave - sletio nedavno u ZG, na govnarski aerodrom i pitam taksistu da me prebaci do hotela Cool Rooms koji je 700 metara daleko - i kaze majmun za 200 kuna.., eeeej!!!
U Riju, nedavno uzeo taksi od Maua do Sao Francisco i platio dva i po EVRA. Daljina otprilike 20 kilometara, jer me vozio kroz Ikarai, a nije vozio kracom rutom.