Plan za mirovinu

Galvan

New member
Pozdrav ekipa! Nadam se da ste svi dobro.
Ako imate par minuta vremena, molim vas da popunite anketu na donjem linku.
Radi se o istraživanju za tekst na portalu, koje bi trebalo donijeti zanimljive rezultate, a tiče se planova za mirovinu.
Istraživanje je u potpunosti anonimno!
Hvala svima na sudjelovanju!

https://info726392.typeform.com/to/N8fhKtyd

Gle, druže Glavane - bio sam počeo i već nakon par pitanja sam prekinuo jer sam zapazio štrc-brc pitanja i iz takvih pitanja ne može ništa točno rezultirati.

Pitanja na koje nisam znao odgovore:

Da li plaćate obavezno osiguranje u Hrvatskoj? >> > Ne plaćam, ali sam plaćao 30 godina. A anketa ne dopušta da se odgovori ispravno.
Kako mislite osigurati mirovinu? >> > Već nakon što sam čekirao jednu opciju bacilo me na slijedeće pitanje i onda sam odlučio "Glavane odyebi!"

Da vam pojasnim - ja imam sva tri stupa, i od ranije imam nešto socijalističkog staža - a sada u Italiji imam 4 godine čiste plovidbe. Vaša anketa ne dopušta da se odgovori točno, nego ono alla štrc-brc i 'vako-'nako!!!

Eto, pa kada ispraviš.., jav'se - nemam ništa kontra vaše ankete, ali prave!!!

Inače, što se tiče budućih mirovina, strahujem da nam/vam predstoje OLOVNA vrimena. Bez obzira na ankete cijeli taj mirovinski sustav u Tamnici Naroda je jedan obični crtani film - a istina DRUGOVI - istina je BRUTALNA. Bankarska mafija je opljačkala mirovinski sustav, proračun RH, nabila državi dugove do NEBESA itd. Uz'to je politička mafija unijela nered podjelom lažnih mirovina yebivjetrima koji im služe da ostanu na položaju vlasti - a još nas uvjeravaju da je to dobro za državu i da štedimo!

Nema nikakve štednje, DRUGOVI, to ne postoji.., ovaj II mirovinski je lakrdija i prijevara, a nisu ni ostali stupovi nešto - tako kada budete pošli u mirovinu biće'te sretni ako za nju budete mogli kupiti bocu Graševine!!! Znam ja da neki od vas ne viruju ovo što govorim - ali, sjetiti ćete se Gavra - na dana kada budete išli u mirovinu!!!

Caro saluto.., a dopo :uzdravlje

.

Last edited:
Kilavoj babi i krivi qrac smeta.

Jebote ti nikad nisi podupria neku akciju sta netko radi na pokusaju naglasavam barem
Pokusaju necega napravit.
Ti sidis na toj ramini u Brazilu i popujes, ajde naoravi ti anketu i stavi ode pa da bar tako podupris svojim doprinosom.

Case close

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Jebote ti nikad nisi podupria neku akciju sta netko radi na pokusaju..,

Kako nisam podupria.., Dalmos.., nemoj da podmećeš 'vake udbaske fore! Skrenia sam pažnju na defekte ankete i to je već doprinos. A kada se to složi kako triba - ispuniti ću, nema problema! Šta ćemo se zavaravati bez'veze!!! Eo, sitija sam se još jedne dopune za anketu - pod ono pitanje tamo "Kako misliš osigurati mirovinu?" - triba obavezno dodati opciju, koja će vriditi bodul-ri i za ostale, vas mlađe - a ta opcija glasi 'vako:

PRODAVAT ĆU GUZICU BJELOSVJECKIM PEDERIMA KOJI TU I TAMO NAIĐU U TAMNICU NARODA!​

A to je blagodarja Bradzodurru, Kalmeti, Olegu i raznim Njonjama i anemičnim govnima!

Nema Tito i prof. dr Stipe Šuvar ništa s tim.

:mad:

Ma svak cita kaoko zeli.
Gavro je meni drag (sta sam godinama ode dokazao) ali je gundalo malo vece. Jebiga svak
Ima manu priznali ili ne

Ma svak cita kaoko zeli.
Gavro je meni drag (sta sam godinama ode dokazao) ali je gundalo malo vece. Jebiga svak
Ima manu priznali ili ne

Ma Gavro je legenda, da ga nema morali bi ga izmislit. Ne dam na Gavra.

ma ispunilo se maksimalni broj ljudi u manje od 24 sata. Pusti to sta misle pojedinci misljenej mase je bitno.

Iskreno ne znam otvoriti novu temu na forumu pa ovdje postavljam pitanje jer je nekako najlogičniji izbor, kakva su vaša iskustva sa životnim osiguranjima, preporuke i ako koristite ili ste imali iskustva koje osiguranje preporučate?Hvala!! :uzdravlje

Ja nekih 8 godina plaćam Merkur 2k kuna i grawe 800kn misecnote za cer 400kn misecno. Neznam sta cu na kraju dobit osim toga sto uplatim nazad, ali to vidim ko "prisilnu dobrovoljnu stednju" :))

Poslano sa mog LE2123 koristeći Tapatalk

Ja nekih 8 godina plaćam Merkur 2k kuna i grawe 800kn misecnote za cer 400kn misecno. Neznam sta cu na kraju dobit osim toga sto uplatim nazad, ali to vidim ko "prisilnu dobrovoljnu stednju" :))

Poslano sa mog LE2123 koristeći Tapatalk

Ties, evo vako iz prve ruke tj. po iskustvu vlastite mjesine -

Dobiti ces qrac od ovce na taj nacin. U Aliansa sam placao 25 tisuca eura na deset godina i po obracunu dobio 2 tisuce kuna preko uplacenog. Isplata je u bila kunama i kako mi nisu trebale tolike KUNE, razmijenio sam ponovo u EURE - pa sam na kraju bio u minusu.

Imam iduce godine dignuti solde od druge police, koju sam placao 20 godina 1400 eura godisnje, kod Aliansa, prema sadasnjem stanju mogao bi dobiti oko 500 eura preko uplacenog.., ali biti ce to i manje.

Na Gearbulka dok sam bio, oni su nam odbijali od place i investirali u NASE ime negdje. Meni su odbijali mjesecno 50 eura tj. 600 godisnje. Kada smo dobili otkaz isplatìli su nam natrag lovu - dobio sam natrag vise od DUPLO uplacenog.

Eto, to je jasno pametnom.., sta je govnarska drzava.., puna privaranata i govana.., septicka jama.., TALOG TALOGA!!!

Nedavno minjao matrikulu i za prenijeti krvnu grupu u novu matrikulu cijena je 300 kuna, a ranije je to bilo BEZ NAPLATE.

MAJKU IM YEBEN BANDITSKU.., zamisli to - 300 kuna za upisati krvnu grupu u matrikulu_!

Covid test 500 kuna, plus prijevod naplacuju 150 ili 200 kuna, ovisno o mjestu testiranja. Prve testove su naplacivali 1400 kuna.., na higijenskom u Splitu. Uz'to, ponistilo mi diplome i 2000 eura triba dati puckom ucilistu za endorsement fakultetske diplome.., ajme!!! A hdzejski tovari, kao što je Oleg, ne idu u Pučko.., iako su po znanju i vještinama daleko ispod nivoa pučkog učilišta?!

Ajme.., pas im mater!!!

Btw, Dalmos koji je zakljucak dobio anketom?! Valjda onaj tipa "imamo 'Rvacku, brale..,"

Nabijen na' kurac vaku drzavu i onog tko drzi imalo do nje!!!

Zadnji misec znam 6 momaka koji su otisli trbuhom za kruhom.., a kod SVAKE kante za smece barem dva covjeka traze boce.., bas jutros gledam jednog izvadio bocu iz kante pa je brise jer je bila prljava - TO CE VAM BITI PENZIJA!!!

Evo, jos nesto da ocijenite stracu od drzave - sletio nedavno u ZG, na govnarski aerodrom i pitam taksistu da me prebaci do hotela Cool Rooms koji je 700 metara daleko - i kaze majmun za 200 kuna.., eeeej!!!

U Riju, nedavno uzeo taksi od Maua do Sao Francisco i platio dva i po EVRA. Daljina otprilike 20 kilometara, jer me vozio kroz Ikarai, a nije vozio kracom rutom.

Last edited:
Ties, evo vako iz prve ruke tj. po iskustvu vlastite mjesine -

Dobiti ces qrac od ovce na taj nacin. U Aliansa sam placao 25 tisuca eura na deset godina i po obracunu dobio 2 tisuce kuna preko uplacenog. Isplata je u bila kunama i kako mi nisu trebale tolike KUNE, razmijenio sam ponovo u EURE - pa sam na kraju bio u minusu.

Imam iduce godine dignuti solde od druge police, koju sam placao 20 godina 1400 eura godisnje, kod Aliansa, prema sadasnjem stanju mogao bi dobiti oko 500 eura preko uplacenog.., ali biti ce to i manje.

Na Gearbulka dok sam bio, oni su nam odbijali od place i investirali u NASE ime negdje. Meni su odbijali mjesecno 50 eura tj. 600 godisnje. Kada smo dobili otkaz isplatìli su nam natrag lovu - dobio sam natrag vise od DUPLO uplacenog.

Eto, to je jasno pametnom.., sta je govnarska drzava.., puna privaranata i govana.., septicka jama.., TALOG TALOGA!!!

Nedavno minjao matrikulu i za prenijeti krvnu grupu u novu matrikulu cijena je 300 kuna, a ranije je to bilo BEZ NAPLATE.

MAJKU IM YEBEN BANDITSKU.., zamisli to - 300 kuna za upisati krvnu grupu u matrikulu_!

Covid test 500 kuna, plus prijevod naplacuju 150 ili 200 kuna, ovisno o mjestu testiranja. Prve testove su naplacivali 1400 kuna.., na higijenskom u Splitu. Uz'to, ponistilo mi diplome i 2000 eura triba dati puckom ucilistu za endorsement fakultetske diplome.., ajme!!! A hdzejski tovari, kao što je Oleg, ne idu u Pučko.., iako su po znanju i vještinama daleko ispod nivoa pučkog učilišta?!

Ajme.., pas im mater!!!

Btw, Dalmos koji je zakljucak dobio anketom?! Valjda onaj tipa "imamo 'Rvacku, brale..,"

Nabijen na' kurac vaku drzavu i onog tko drzi imalo do nje!!!

Zadnji misec znam 6 momaka koji su otisli trbuhom za kruhom.., a kod SVAKE kante za smece barem dva covjeka traze boce.., bas jutros gledam jednog izvadio bocu iz kante pa je brise jer je bila prljava - TO CE VAM BITI PENZIJA!!!

Evo, jos nesto da ocijenite stracu od drzave - sletio nedavno u ZG, na govnarski aerodrom i pitam taksistu da me prebaci do hotela Cool Rooms koji je 700 metara daleko - i kaze majmun za 200 kuna.., eeeej!!!

U Riju, nedavno uzeo taksi od Maua do Sao Francisco i platio dva i po EVRA. Daljina otprilike 20 kilometara, jer me vozio kroz Ikarai, a nije vozio kracom rutom.

Nekako mi je najisplativije uplacivati u 3 mirovinski stup isto i u madrac stavljati lovu

Nekako mi je najisplativije uplacivati u 3 mirovinski stup isto i u madrac stavljati lovu

Zolja, to izgleda na papiru tako. Plaća ti ova govnarska država oko 700 kuna ako uplatiš preko 5000 kuna godišnje. I kažem na papiru to izgleda unosno. Ono što mnogi oko toga ne znadu jest da tu lovu ne možeš podignuti kako ti hoćeš. Prije 50 godina starosti ne možeš podići ništa. Poslije 50 možeš podignuti ako se ne varam tek 10% od love na računu.., kažem 10 posto, pitao sam lani i tako su mi nešto rekli da mogu podići oko 3000 eura.., a ja imam već preko 20 tisuća na tom fondu.

Ostala lova se postepeno isplaćuje kao mirovina.., ono uvijek na način da onaj tko je uplaćivao POPUŠI TVRD QRAC.., a oni tamo ćopaju, te razne agencije koje vode sve to.., kao štakori.., tako da nema tu ništa nego najbolje je to odjebat skroz - samo što sam ja kasno skužio stvar!!!

Jedino još u to viruje bodul-ri i drži ga euforrija ko ciganku kada brata ženi!!!

Insomma ahime!!!

Jednokratna isplata iz dobrovoljnog MF je do 30%, tako je barem kod https://www.rmf.hr...
Za ostatak je Gavro 100% u pravu jer nema šanse povratiti uloženo...

Životno osiguranje je još gora priča.

Oboje sam isprobao i fakat je novac u čarapi manji gubitak od tih fondova.
S druge strane, nije ni to rješenje, a valjda zbog toga je cijena nekretnina otišla toliko gore.

Jednokratna isplata iz dobrovoljnog MF je do 30%, tako je barem kod https://www.rmf.hr...
Za ostatak je Gavro 100% u pravu jer nema šanse povratiti uloženo...

Životno osiguranje je još gora priča.

Oboje sam isprobao i fakat je novac u čarapi manji gubitak od tih fondova.
S druge strane, nije ni to rješenje, a valjda zbog toga je cijena nekretnina otišla toliko gore.
Ma, jest, Pero, to sam onako lupio 10% otprilike.., pitao sam ih prije nekoliko godina. Jos sam par dana doma, pa ako prodjem blizu Aliiansa opet cu provjeriti kako stvari stoje!!!

Nu, aaa, DRUZE, sta kazes na upis krvne grupe za 300 kuna??!

Majku im yeben, jos sam u soku.., u nekim zemljama mogao bi za toliko operirati KURAC.., pa da ti se dize kao nekada!!!

Danas cu poslati mail glavesinama gore u ZG i pitati ih ima li uopce medju njima itko funkcionalan u drustvenom i psiholoskom smislu..,

Do sada sam radio matrikulu pet ili sest puta i ne sjecam se da sam to posebno placao.., ako jesam bila je suma reda do 50 kuna?!!

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Last edited:
Back