Ukrcaj

dome

New member
Bok svima!

??elim znati ako mi mo?žete pomoći tko krca na ro-ro putničke(ferrie) i na male brodove 3-4000gt Jadran,Mediteran?

Puno hvala!

ro-ro / putnicke ti krca neki slovenac (slovenski agent), ali ti brod navigaje po sjevernom moru...ugovor 2 mjeseca, 1 doma...ako imas iskustva na ro-ro brodovima i nije ti napeto bit samo po mediteranu ima i drugih kompanija....npt. UECC - more than a shipping company (super kompanija, euri, dobra placa, ima nasih)... <crewing@uecc.com>

a za teretni po jadranu imas: BRODKI PRIJEVOZ office@brodskiprijevoz.hr
Tvrtka je osnovana 2006. godine, a djelatnost obalnog i pomorskog prijevoza počinjemo u mjesecu svibnju iste godine s nasim prvim brodom Malinska (GT 573, DWT 900 tona).

U 2007 godini kupujemo drugi brod Salona (GT 700, DWT 1120 tona), a u 2008. sestrinska tvrtka kupuje brod Romana (GT 600, DWT 1000 tona) - a upravljanje vrsi Brodski prijevoz d.o.o.

DO kraja ove godine cemo povecati flotu za jos jedan brod nosivosti 1600 tona.

Svi brodovi imaju kategoriju plovidbe 2-velika obalna plovidba (Sredozemlje), ali 90% poslovanja se odvija u području Jadrana.

Svi brodovi su brodovi za opći teret (paletizirani, rasuti, zito...)

Brodovi imaju 6 članova posade: zapovjednik, prvi casnik palube, 2 kormilara, kuhar i upravitelj stroja, a s obzirom dasu brodovi pod Hrvatskom zastavom, svi clanovi posade su Hrvatski drzavljani.

Ugovori posade su 2on / 1off, posada je zaposlena u tvrtci Brodski prijevoz d.o.o. na ugovor o radu (tvrtka plaća poreze, prireze i doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje).

Neto plaće obuhvaćaju iznos osnovice na koju su pomorci prijavljeni + pomorski dodatak. Mjesec kada je zaposlenik kući se isplaćuje osnovica na koju je prijavljen.

vidi,vidi..ovo je interesantno...a za chiefa jel triba imat Visu i polozen Kapetanski oli se to drugacije vrednuje jer je to mali brod.?

ne mozes vise bit c/o,ako nisi zavrsia visu....dok recimo oni koji su dobili brevet od c/o po "starom" sistemu mogu dobit kapetanski bez polaganja (za brodove manje od 3000 BT,ako se ne varam)...

Na ro-ro/pax brodove krca Transeuropa iz Kopra, mislim da ured u Kopru radi Crewing i Managment. Nekad su slovili za vrlo dobru firmu, ali nisam siguran da je jos uvijek tako. Brodovi plove preko Engleskog Kanala, imali su i neku liniju u Mediteranu, posao je dosta dinamican i naporan......uglavnom ako te interesira probaj im se javiti.

Kompa moj nemoj na Transeuropu osim ako nisi ocajan,to ti ja osobno savjetujem,bio-probao-pobjegao(nakon drugog ugovora)....Jos tada 2001 godine je bilo kako-tako ali poslije sam cuo da je sve gore i gore....Povremeno vidim oglas u lokalnim novinama da firma Transeuropa trazi hitno pomorce svih kadrova.Mislim da to dovoljno govori kakvi su.
Inace su u Kopru i ukrcaj ti ide iz Kopra kombijem u Belgiju (Oostende)...plove ti preko Engleskog kanala cca.2 sata navigacije u jednom smjeru.Prava mala psihijatrija,milon manovri itd,itd....Uglavnom,nebih ih preporucio ni najgorem neprijatelju.

Pozdrav!:)

Znači ovako na roro ferry krca Transeuropa Kopar, Uecc, a ovi mali brodovi Brodski prijevoz? Ima li jo?? tko za ferry i male teretne?
Btw, kakvi su Splitska,Bandić?

A,eto sam si spomenia...Ima ti Splitska (koja je bila trazila ljued)...provaj tamo...
Ferrye..imas Sem (Blue Line)... :-)

Pozdrav!:)

Znači ovako na roro ferry krca Transeuropa Kopar, Uecc, a ovi mali brodovi Brodski prijevoz? Ima li jo?? tko za ferry i male teretne?
Btw, kakvi su Splitska,Bandić?

Imas jos V-ship i Euros iz Rijeke krcaju na RO-RO passengere tj Irish ferrye bija mi je brat i kaze da je dobro za uvatit iskustvo.

EVO KONTAKT ZA TRANSEUROPU:
--------------------
Company name: Transeuropa shipping lines
Company address: vojkovo nabrezje 30
City & p. code: koper 6000
Country: Slovenia
Contact person: darej sersen
E-mail: darej.sersen@tsl.si
Phone No.: +38681603210
Fax: +38656395036
Mobile: +38641748958
Web address: Transeuropa Ferries

ne mozes vise bit c/o,ako nisi zavrsia visu....dok recimo oni koji su dobili brevet od c/o po "starom" sistemu mogu dobit kapetanski bez polaganja (za brodove manje od 3000 BT,ako se ne varam)...

ne varas se,ja ga iman,kapo do 3000 kw,poz.

a sta svi govore toliko protiv traseuropre, meni je stari donedavno bio tamo i nema nikakvih velikih prituzbi, nije prvoklasna firma al nije ni za zaobic u punom luku..i nije istina da se samo kombijem ide u belgiju, znaju tu i tamo dat kartu za ryanair :kafa
cini mi se da imaju i liniju cadiz-casablanca

Mozes ali do 3000GT sa 12mj.navigacije kao casnik. Isto vrijedi i za stroj, mozes do upravitelja do 3000kW bez vise ;)

Imas jos V-ship i Euros iz Rijeke krcaju na RO-RO passengere tj Irish ferrye bija mi je brat i kaze da je dobro za uvatit iskustvo.

mala ispravka,v ships je uzeo privremeno u menad?žment stari irish ferries trajekt dok ga gazda nije poslao u singapur na refit ;)

na irish ferries ukrcava Dobson Fleet Management,i čuo sam da su tamo čudinjo plaće

mala ispravka,v ships je uzeo privremeno u menad?žment stari irish ferries trajekt dok ga gazda nije poslao u singapur na refit ;)

na irish ferries ukrcava Dobson Fleet Management,i čuo sam da su tamo čudinjo plaće

Brat mi je bia bas na tom brodu Normandy od Irish ferrya i kaze da nije lose a place i nisu bas najbolje. Inace kaze da je taj brod rasulo. Krca ka sta je reka Edward V-ship

Brat mi je bia bas na tom brodu Normandy od Irish ferrya i kaze da nije lose a place i nisu bas najbolje. Inace kaze da je taj brod rasulo. Krca ka sta je reka Edward V-ship

evo jo?? jedne male korekcijice :D

normandy vi??e nije nikakav ferry jo?? od devetog mjeseca pro??le godine (barem je takav bio plan) već je vlasnik koji ga je kupio kao rashodovani brod od irish ferriesa odlučio prenamijeniti u accomodation and repair vessel,dakle ugradit DP,pregradit kabine,ugradit dizalicu,heli deck i sl.

u međuvremenu je dan u menad?žment v shipu a u čarter acciona mediterannea iz ??panije da napravi jednu sezonu na liniji ??panija maroko.

dakle,konkretno taj brod vi??e ne postoji kao ferry.

on topic,trebalo bi mo?žda kontaktirat dobson fleet management i raspitati se malo.ne znam ??ta i kako samo znam da su irish ferries pod njima,i da ima poljaka i rusa čudo čitavo.jedan poljak sekondo mi je rekao kako dobson daje na tim ferrijima plaće u rangu onih na boljim kruzerima i dva dva ugovor.

u svakom slučaju sretno :uzdravlje

Sta se tice pom. prevoza ja san se isa interesirat ali imaju i viska ljudi,bar po onin papirima sta mi je izvadila ali uopce nije lose,samo imali su samo 2 broda,sad valjda 4,pa ne znan sta bi ti reka

Back