T Tamara New member Apr 10, 2014 #1 Trazim posao na jahtama..... Pozicija Chief stewardess ili Solo stewardess.... Imam 7 godina iskustva Pozdrav
Trazim posao na jahtama..... Pozicija Chief stewardess ili Solo stewardess.... Imam 7 godina iskustva Pozdrav
Panigale 1199 New member Apr 10, 2014 #2 Tamara said: Trazim posao na jahtama..... Pozicija Chief stewardess ili Solo stewardess.... Imam 7 godina iskustva Pozdrav Click to expand... e sa ovim nacinom kako si napisala post i predstavila se sigurno ce ti netko ponudit posao....
Tamara said: Trazim posao na jahtama..... Pozicija Chief stewardess ili Solo stewardess.... Imam 7 godina iskustva Pozdrav Click to expand... e sa ovim nacinom kako si napisala post i predstavila se sigurno ce ti netko ponudit posao....
T Tamara New member Apr 12, 2014 #3 Ne znam jesam li sta krivo napisala, nova sam ovde pa ne znam sta treba...
RAUL New member Apr 12, 2014 #4 Tamara said: Ne znam jesam li sta krivo napisala, nova sam ovde pa ne znam sta treba... Click to expand... Jesi, krivo si napisala.Moras u attachment staviti svoju sliku, napisati broj cipela, konfekcijski broj, visinu i tezinu.Napisati koje jezike poznajes u govoru i pismu, kakvu velicinu jahte preferiras. Last edited: Apr 12, 2014
Tamara said: Ne znam jesam li sta krivo napisala, nova sam ovde pa ne znam sta treba... Click to expand... Jesi, krivo si napisala.Moras u attachment staviti svoju sliku, napisati broj cipela, konfekcijski broj, visinu i tezinu.Napisati koje jezike poznajes u govoru i pismu, kakvu velicinu jahte preferiras.