ETO- obavezni breveti za ukrcaj

Markost

New member
Pozdrav gospodo, imam jedno pitanje pa ako netko može pomoći.... Dakle radim kao E.T.O. na kontejneraÅ¡u, imam brevet i sve Å¡to je bilo potrebno za brevet. I sad pred ukrcaj javi mi se agent i kaže mi da moram imati (odsluÅ¡ati) tečaj high voltage-radna razina. Pa me zanima da li je taj tečaj obavezan kako bih se ukrcao kao ETO???Ili se može i bez?

Poslano s HTC U11 putem Pomorac.net

Pozdrav gospodo, imam jedno pitanje pa ako netko može pomoći.... Dakle radim kao E.T.O. na kontejneraÅ¡u, imam brevet i sve Å¡to je bilo potrebno za brevet. I sad pred ukrcaj javi mi se agent i kaže mi da moram imati (odsluÅ¡ati) tečaj high voltage-radna razina. Pa me zanima da li je taj tečaj obavezan kako bih se ukrcao kao ETO???Ili se može i bez?

Aaaa, Markane.., yebo ga ti, pitaš gluposti.

Ako ti je rekao da triba onda - triba. To ovisi o pravilima kompanije.

Ja nemam ni ETO ni HV i evo me na brodu, radim ko' crnac! A na te njihove brevete obavim fizioloÅ¡ke potrebe - malu i veliku nuždu i riganje! Inače, ima neki indicija da su majmuni koji ukrcavaju u kompi s majmunima iz tih pučkih univerzitera - Å¡alju im muÅ¡terije, i valjda dobiju Å¡togod provizije.., pas mate'!

Ako na brodu imas HV onda triba. Cini mi se da po STCW moraju imat i kapo i prvi. Nama traze da svi u makinji moraju imat...

@Gavro ako si na brazilskoj zastavi ne triba ti ni ETO ni HV

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Al' zato triba imati dobre mošnje -

minjaš yebivjetra filipinskog.., ooo, hebem li im sve po spisku.., ovako loše stanje nisam zatekao na ni jednom brodu tokom karijere.., ajme!

Ako na brodu imas HV onda triba. Cini mi se da po STCW moraju imat i kapo i prvi. Nama traze da svi u makinji moraju imat...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Hvala na info...A je,novi je brod, 99% je HV sistem

Poslano s HTC U11 putem Pomorac.net

Back