High Voltage

hara7

New member
PoÅ¡tovanje, zanima me dali je obvezan ovaj High Voltage Radna Razina za putničke brodove, razmisljam da se prebacim na putničke, pa me zanima ovaj brevet.

Last edited:
Nek ti daju primjer od nekog polaznika,moraju ti to dat na upit.

Hvala. A je li... kad kompanije kao uvjet traze HIGH VOLTAGE certifikat, nisam vidio da specificiraju radna ili upravljacka razina... sta onda je li dosta radna za elektricara/elektronicara na drillingu ili treba ona skuplja? razlika je drastiq ... inace ja se vec 5 godina mazim sa 11kV bez dozvole na papiru...

Hvala. A je li... kad kompanije kao uvjet traze HIGH VOLTAGE certifikat, nisam vidio da specificiraju radna ili upravljacka razina... sta onda je li dosta radna za elektricara/elektronicara na drillingu ili treba ona skuplja? razlika je drastiq ... inace ja se vec 5 godina mazim sa 11kV bez dozvole na papiru...

Predpostavljam da za taj rank ide upravljacka sta je i logicno.
Za juniore strojare je radna, a za seniore takoder upravljacka.

Ma te razine i kursevi kod nas za HV mogu s njima guzicu obrisat vani vridi za nase agencije,vani postoji jedan kurs i refresh posli par godina faraday center je ono sta jace firme ce trazit ili abb kurs

a kurs tipa libat ssm,diverso cisto izbijanje novaca i porez

Last edited:
Vride naši kursevi (oba) i za vani. Kako di. Za Carnival grupu za ETO ide upravljačka razina (management level).
Å alju u Faraday centar ili u CSMART Almere

Vride naši kursevi (oba) i za vani. Kako di. Za Carnival grupu za ETO ide upravljačka razina (management level).
Å alju u Faraday centar ili u CSMART Almere

Pa sta te salju u tamo ako vride vani?
ako odes na jacu firmu onda ovo doma kao i dp kurs mos obisit macku o rep o tome sam pisao,medzutim nekome nekouzno zlo.

Pa sta te salju u tamo ako vride vani?
ako odes na jacu firmu onda ovo doma kao i dp kurs mos obisit macku o rep o tome sam pisao,medzutim nekome nekouzno zlo.

Å alju te vani da ne bi ti doma platija. ÄŒudno ali istinito.

- Are you able to do the MHV at home?

- MHV - no problem. Am I eligible for the course refund?

- You're not because you should be in possession of the certificate.
However we can let you do the training via us.

- I guess this training would be covered (flight, hotel, training) by you?

- Yes thats correct.

a uzmite da je to sve moje pegulano iskustvo s kursevima i da pizdim ludo a vi idite hv kod nas i dp pogotovo(s obzirom da svi nasi dp centri imaju kpos konzolu a za maintenance i kchief im je spojen)

Kod nas sta se tice HV tecaja do nedavno jedino sta san moga preporucit je Elektro-expert. Je da su vjezbe bile na koncarevom breakeru ali bar je od ABB protection relay. Kazen do nedavno jer vlasnik je proda firmu Diversu tako da neznan oce li kvaliteta tecaja ostat na istoj razini. Btw brevet sta dobijes je STCW a to je sad najbitnije.
A sta se tice DP maintenance tecajeva u nas nula bodova....

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Btw brevet sta dobijes je STCW a to je sad najbitnije.
.

dobar komentar. ali ovdje http://www.epitgroup.com/courses/stcw/stcw-high-voltage-training-iii2-management-level piše ovo dole... [h=1]STCW High Voltage Training A-III/2 (Management Level)[/h] pa čak i niže u atlantisu se spominje A-III/2 i 3
http://www.atlantis-split.com/visoki-napon_d49a-d49b/?lang=hr

A na pomorskom u Rijeci pise amo D49... uvjerite se i sami na ovom linku... https://www.pfri.uniri.hr/web/hr/dokumenti/CIP/programi_izobrazbe/Opis_D49B.pdf

Bum pital sutra da mi pokažu jenega na papiru pa bum tu napisal

Elektro expert hv course,a zali boze vrimena,za pocetnike ajde moze proc..
sad ce coffe i pozdravit ce mo ih..

Elektro expert hv course,a zali boze vrimena,za pocetnike ajde moze proc..
sad ce coffe i pozdravit ce mo ih..

koja je cenka u njih,management ?
uskoro trebam svoj nanovo ili cemo u Libra ako je tu skuplje :)

Back