Job Offer

We urgently require 2nd Engineer for LNG vessel. It is permanent position and contract duration is 8-10 weeks on/off. At least 6 months experience in the same position on board LNG.
Pls send CV to osm.croatia@osm.no or contact us on +385 91 261 0103

stiglo s maila [TABLE="cellpadding: 0"]
[TR]
[TD]Maersk Line UK Limited <gmsouth_chennai@bsnl.co.in>[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valjda je ok

Hello candidate,

Due to the Effect of Covid-19 on the total work force, The Maersk Line UK Limited is Increasing it’s work force to combat the staff shortages and increase it’s work force in vacant Positions for :MASTERS , CHIEF OFFICER, 2ND OFFICER,CHIEF ENGINEER,2ND ENGINEER, ELECTRICAL ENGINEER AND OTHER APPLICANT for Vessel type : AHTS/AHT/DRY CARGO/ CONTAINER/BULK CARRIER/LPG/LNG / SUPPORT etc.

Please do send your Application now to: crew.recruitment@maerskcareers.com

Contact Person: Riley Harper

Fake pisalo se o istoj adresi pod temom lažni meilovi.

stiglo s maila [TABLE="cellpadding: 0"]
[TR]
[TD]Maersk Line UK Limited <gmsouth_chennai@bsnl.co.in>[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valjda je ok

Hello candidate,

Due to the Effect of Covid-19 on the total work force, The Maersk Line UK Limited is Increasing it’s work force to combat the staff shortages and increase it’s work force in vacant Positions for :MASTERS , CHIEF OFFICER, 2ND OFFICER,CHIEF ENGINEER,2ND ENGINEER, ELECTRICAL ENGINEER AND OTHER APPLICANT for Vessel type : AHTS/AHT/DRY CARGO/ CONTAINER/BULK CARRIER/LPG/LNG / SUPPORT etc.

Please do send your Application now to: crew.recruitment@maerskcareers.com

Contact Person: Riley Harper

Nisam dostupan, moze netko pokusati...

On Fri, 14 Aug 2020 at 11:29, SSM Personnel <ssm-personnel@ssm.hr> wrote:

Poštovani,

Molim Vas notirajte da imamo otvorenja za treće časnike palube na uglednoj njemačkoj kompaniji Reederei Nord.

Firma ima preko 50 brodova, a SSM posreduje za ukrcaj na dry cargo flotu - bulkere (handy size) i kontejneraše (feeder većinom).

Ukoliko ste zainteresirani, nazovite nas na 021 558 525 da Vam objasnimo daljnju proceduru.

Lijep pozdrav,

mag. soc. Katarina Jeličić
Personnel Officer

Ima Orion Marine otvaranje za trecega casnika palube,danas su mi poslali poruku.
"Poštovani gosp. Vukšić,

Kao pomorska agencija Orion Marine Ltd. d.o.o./OSM Croatia kontaktiramo Vas zbog otvorene pozicije na jednom od naših LNG brodova.
Naime, prije nekog vremena ste nam se javljali za posao. U ovom trenutku nam se otvorila pozicija na brodu „Trader“, kompanija K-Line (UK) te bi predviđeni ukrcaj bio početkom listopada.
Ugovor je 3:3 (3 mjeseca na brodu, 3 mjeseca kući), te plaća 5005 EUR (plaća je po sistemu POB , znači sve na brodu).

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da nas kontaktirate na tel. broj 021/483-693, ili na broj mob: 091 623 1132

Unaprijed zahvaljujem,

Srdačan pozdrav,

P: +385-21-483-693
M: +385-91-623-1132
A: Uvala Baluni 9, 21000 Split, Croatia"

nadi ih na facebook..Adriatic Crewing.............vidio sam da su stavili da potrazuju pa sam ih nazvao, pitao sam ih samo za placu...dalje nista..,.nazovi pa vidi..

Ekipa, evo naletija sam na jedan oglas, nadam se da ce nekome pomoc.
pozdrav!

Attachments

• photo5165.jpg
    photo5165.jpg
    362.8 KB · Views: 0
Najlakše na svitu je naći oglas za ETO s iskustvom na plinašu. Ali nađi ti oglas za ETO za plinaša ako nemaš ranijeg iskustva. Svi bi gotovu robu ali neko je triba i stvoriti.
A ja stvarno ne znam nijednog ETOa s iskustvom na plinašu koji traži posao.

Najlakše na svitu je naći oglas za ETO s iskustvom na plinašu. Ali nađi ti oglas za ETO za plinaša ako nemaš ranijeg iskustva. Svi bi gotovu robu ali neko je triba i stvoriti.
Za bit ETO na plinu moraš imat Advanced Gas. Da imas advanced gas moraš imat min. 3mj plovidbe na plinu. Zato većinom vidite takve oglase svukuda.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

ja cesto gradelajem ,velike gradele cc 13.5kw plin

imam tu sati i sati rada,vrti se riba i meso samo dobri bokuni i samo INA plin ,ovi drugi mi znaju dimit..

sad moje pitanje ako bi mi se to iskustvo s plinom moglo priznati pa da polazem Gas Advance

ja cesto gradelajem ,velike gradele cc 13.5kw plin

imam tu sati i sati rada,vrti se riba i meso samo dobri bokuni i samo INA plin ,ovi drugi mi znaju dimit..

sad moje pitanje ako bi mi se to iskustvo s plinom moglo priznati pa da polazem Gas Advance
dobar si kad gradelajes na plin,
i ne priznaje ti se to iskustvo, trebas biti rođo nekoga od magazina i sve ide kao podmazano,,,ja nemam dovoljno jak želudac za uci gore,

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Back