Job Offer

https://www.cpmarineuk.com/jobs/

Deckhands with FRC Boatman Certificate – Permanent
North Sea
Competitive salary
October 23, 2021 (4 weeks on/off)

AB RORO Gen Cargo
Foreign - To be discussed
£172 per day
October 31, 2021 (3 months )

2nd Cook/Steward – Temporary
Worldwide
£172 per day
October 31, 2021 (10 weeks)

Looking for a Electrician - Dredger - EU Only due to visa restrictions
  • Start 03/11
  • 6 Weeks
Requirements:
  • Must hold STCW
  • Dredging experience is a plus
  • Fully vaccinated for Covid-19
Please contact only if you have the certificate/ experience above
Please email me your CV at harry.sparkes@selectoffshore.com

Work Experience Requirements All applicants must have previous experience in working on ships.

Looking for a Electrician - Dredger - EU Only due to visa restrictions
  • Start 03/11
  • 6 Weeks
Predpostavljam da je ovo ponuda za Nile River, hopper dredger koji je trenutno u blizini Aleksandrije (Egipat)...
Poslao sam preko holandske agencije aplikaciju, ali odgovor klijenta (DEME group) je da naše pomorce uzimaju isključivo preko hrvatske agencije...
Naravno, nisu se potrudili da jave koja to hrvatska agencija krca na DEME brodove. :confused:

Da li netko na forumu zna koja bi to agencija mogla biti?
Isto me zanima agencija koja krca na Jan de Nul brodove...

[/LIST] Predpostavljam da je ovo ponuda za Nile River, hopper dredger koji je trenutno u blizini Aleksandrije (Egipat)...
Poslao sam preko holandske agencije aplikaciju, ali odgovor klijenta (DEME group) je da naše pomorce uzimaju isključivo preko hrvatske agencije...
Naravno, nisu se potrudili da jave koja to hrvatska agencija krca na DEME brodove. :confused:

https://www.globtik.hr/ vam krca na JDN,za Deme ne znam :D

[/LIST] Predpostavljam da je ovo ponuda za Nile River, hopper dredger koji je trenutno u blizini Aleksandrije (Egipat)...

Pasat split vam je za DEME, jdn je globtik

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

[/LIST]Predpostavljam da je ovo ponuda za Nile River, hopper dredger koji je trenutno u blizini Aleksandrije (Egipat)...

Peter, imaš još jednu opciju ako ti slučajno nije palo na pamet.
DEME i direktno oglašava poslove. Evo link za struje pa probaj:

https://demegroup.wd3.myworkdayjobs....R0000110/apply
+32 3 250 52 11
info@deme-group.com
[url]https://www.deme-group.com/contact?f%5B0%5D=activity%3A8[/url]

Last edited:
dakok, hvala, probao sam par puta ali izgleda da za struje oni žele nekog sa zapada...
Dobro poznajem njihove brodove jer koriste istu opremu kao i Boskalisovi brodovi, ali izgleda da me neće jer sam prestar...

pasat je za DEME, mislim da su trazili nedavno i ass elec, dok je globtik prije 2g trpao za jan de nul ne znam jesu li jos, zvati oboje pa provjeriti svakako 🙂

dakok, hvala, probao sam par puta ali izgleda da za struje oni žele nekog sa zapada...
Dobro poznajem njihove brodove jer koriste istu opremu kao i Boskalisovi brodovi, ali izgleda da me neće jer sam prestar...
kolega niste prestari, nego preiskusni...
to je problem zasto vas nece, mlađe je puno lakse zajebati, tako sad vecina agencija "posluje"

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

pasat je za DEME, mislim da su trazili nedavno i ass elec, dok je globtik prije 2g trpao za jan de nul ne znam jesu li jos, zvati oboje pa provjeriti svakako 🙂

Jos Globtik krca na JDN, zvali su puno ljudi u zadnje vrime, ocito je opet krenilo nakon godinu-dvi. Probaj pa vidi sta ti kazu. Zvali su i mene bez ikakva iskustva ( za strojara) pa virujen da imas mogucnost da upadnes

Pasat na DEME a Globtik na Jan de Nul.

SEAcareers@Seabourn.com> wrote:

Good afternoon,

Recently we have received your resume in which you expressed your interest in applying for at least a technical position with Seabourn or Holland America Line.

We like to thank you for taking the time to do so!

After a very difficult period of lock down which hit our industry very hard we are now step by step putting our ships back into operation.

This also means that we have started again the process to recruit qualified people to man our ships. We have planned the first interviews for upcoming weeks.

Can you please let us know the following by return e-mail:
  • Are you still interested to work for Seabourn/ Holland America Line (yes/no)
  • if so, what is your current status? Are you employed with another cruise line or shoreside?
  • are you available for an interview between November 4[SUP]th[/SUP] till November 15[SUP]th[/SUP]? (pls indicate time slot)
  • if you would qualify, per when would you be available to start working?

Thank you for an early reply and have a nice weekend.

Best regards, met vriendelijke groet,

Josephine van Gent

Manager Talent Acquisition Nautical & Technical

+31 6 515 101 70

————————

Zeeduinweg 9, 1361 BG Almere, The Netherlands

Hollandamerica.com

Seabourn.com

Evo dobia na mail , ja iman posal pa ako kome triba neka posalje cv.:uzdravlje

Kakvi su uvjeti sada tamo na JDN i na DEME.
Plaće , dužina ugovora? (C/O, 2/O, SKIPPER) ili ako ima neka lista.
Zadnji update za JDN je od prije koju godinu, a DEME ne mogu naći.
Agencije nisu nešto od razgovora....

Back