Refreshment za casnika stroja 750KW (III/1)

lollipop

3rd eng
Postovani kolege!

Trebao bih pomoc ako ko zna koja su pitanja na ispitu:) ili mozda odgovori :) i kako to ide,cuo sam da su odgovori zaokruzivanje a,b,c. Jel trenutno sam na terenu, radim u servisu za jednu hrvatsku firmu al posto je placa uzas a non stop na terenu, a brevet sam popu.... :udriglavom moram napravit refreshment i gas natrag na brod.

A vidim i sam da je ovo uzas al morat cu negdi izmislit neke odgovore jel dosta mi je ovdi iz temelja rasturat i sastavljat motore za badava po celom svitu.

Ima na forumu neki link o onim rusima sta imaju neka pitanja i odgovore ali se ne sicam di je a link mi je na privatnom kompu. ali potrazi

test obnove znanja

test obnove znanja

??ivili, ljudi ima li ko kakve odgovore na pitanja?

...

...

... cini mi se da je:

Tri covika i trinaest cura voze sa na četrnaest bicikli do svojih petnaest apartmana i sedamnaest auta di ih ceka osamnaest crnaca ... koliko ih stane u svaki auto?

Postovani kolege!

Trebao bih pomoc ako ko zna koja su pitanja na ispitu:) ili mozda odgovori :) i kako to ide,cuo sam da su odgovori zaokruzivanje a,b,c. Jel trenutno sam na terenu, radim u servisu za jednu hrvatsku firmu al posto je placa uzas a non stop na terenu, a brevet sam popu.... :udriglavom moram napravit refreshment i gas natrag na brod.

Kolega i mene muči ista stvar. Kako nisam dugo plovio moram polagati ponovo u ponedjeljak na Pomorskom fakultetu
za drugog stroja.
NaÅ¡ao sam ta pitanja na stranicama ministarstva di treba samo zaokruživat odgovore ali iskreno rečeno, neide mi baÅ¡.
Ako netko zna odgovore neka mi se javi, vrlo rado ću doć do Rijeke i uz kavicu i pokoju žuju poprčat o svemu.
Ponedjeljak je blizu uffffff

Malo proguglaj
Sat vremena posla
Ispit na faksu rijesis u 5 minuta bez problema

Ma guglam ja cijeli dan danas ali neznam odgovor na npr :

5. Da li je moguće na monitoru dobiti zatvoreni indicirani diagram za svaki pojedini cilindar u bilo kojem trenutku:
a – da, budući postoje osjetnici položaja koljeničastog vratila te osjetnici tlaka za svaki cilindar
svaki cilindar
b – da, no to ne odgovara stvarnom diagramu koji bi se iscrtao indikatorom
c – da, ali se može očitati samo srednji indicirani tlak

10. Na brodovima hrvatske državne pripadnosti od 01.01.2007 godine ,a na brodove u
međunarodnoj plovidbi ne kasnije od 01.01.2008 godine primjenjuje se:
A - prilog III MARPOL-a
B - SOPEP- plan
C - nadzor štetnih premaza protiv obrastanja na brodovima

Ako netko zna i želi pomoći unaprijed veliko hvala.

Back