Vroon

Svi oni koji dobiju email za ukrcaj na Vroon Offshore ltd. Aberdeen email adresa završava na @deesidecrewing.com
Početak adrese je uvijek ime kadrovnika :Susan,Barry.......

Ovo su vam adrese od osoblja u crewingu, sa zadnje liste što imam :

angie.dow@deesidecrewing.com
jacqueline.arthur@deesidecrewing.com
john.mackay@deesidecrewing.com
susan.mennie@deesidecrewing.com
paul.robertson-smith@deesidecrewing.com
barry.sim@deesidecrewing.com
claire.whelan@deesidecrewing.com
jacqueline.woodland@deesidecrewing.com

Last edited:
za 3/E na ERRV ti je placa do 2000 funti pernament, prvih 5 god. se dize svaku godinu 3%.

posao je sedmicno testirat bilge alarm, baterije, kad treba tramakavat ulje iz bacava u tank.
preko tjedna se ne radi nista samo zapisat log book i to je to i da cuvat se di hodas zna nekad valjat :D

Puno ti Hvala :) na informacijama,posa je smijurija :D ,samo to valjanje ne mogu prozvakat trenutno nikako jer sam na putniku i nije me valjalo zadnje 2 godine.Ali vidit cu,sutra cu ga zvati u ured i pitat pojedinosti malo vise,jer nisam siguran jos dali mi je ovo pravi odabir firme,ali definitivno dobar ulazak u offshore :) !Sutra cemo biti pametniji..

Ovisi ti od broda do broda odnosno Å¡to te lovi prema PM-u, ili Å¡to ti C/e joÅ¡ ubaci. Na vjezbama si u FRC-u večinom, požarni alarmi, podmazivanje, sewage, pumpe, separator......

Tako je ovisi od broda do broda, na bivsem brodu san obavezno radija jednom tjedno separator, bilge alarmi i tramakavanje, testira em. lighting i smoke detektore, ćekira baterije, tramakava ulje iz bacvi u tankove, pomaga sekiju sa servisima.
Ode di san sad seki tramakaje ulje i kapo radi separator tako da ja svirin k....napravin tu i tamo izmjenu filtera na glavnima kad kapa pukne da ja to radin, cesto neke sitnice "fabrikujem" ili varim, takodjer jednom tjedno baterije, podmazivanje frc davits'a (nosaca gumenjaka), shaft bearings-a i steering geara. Inace gluvaris u gvardiji i palis motore po potribi, transfer goriva, logbook standardno ....naravno sve ti je manuala na starim ragama

A place su ti na novim brodovima vec a s godinama ide i bonus, na starom brodu cca 2200 funti perm ali racunaj da na ruke svaki misec dobijes cca 1600, s time da moras trazit i naravno uz pomoc tax savjetnika dobit povrat poreza koji je godisnji oko cca 4000 funata, eto
a667a23e5688fcd19c3d0c2eaf356522.jpg

dobro drago mi je da si mi se ti javio tebi sam htio pisati u mail ili na PM :),da te pitam..dobro trazio sam maksimum,provijerio sam koliki je maximum na Vroona za 3/E i tako sam mu bio ponudio 31000 godisnje ,a vidit cu sto cu dobit jer idem sad na brod i ne mogu se nikako ukrcati na Vroona..

posal mi se svida-jer to trenutno ne radim i volio bih nesto novo po pitanju odgovornosti.sve mi je okej u biti ! samo malo mi je placa pre mala tih 31000 (naravno to necu dobit jer nimam iskustva) i jos valja :D .ali dobro pristat cu,ali definitivno ne sada!

vronospas je ladovina gvardije su 4/8 nema presinga, nema torture, ni idijota, ugovor najbolji moguci 4 tjedna i jos europa.

vronospas je ladovina gvardije su 4/8 nema presinga, nema torture, ni idijota, ugovor najbolji moguci 4 tjedna i jos europa.
Slazen se ali jednom je na jednom brodu kapo bija dobar mestar ali nervozni alkos totalno iskrivljene percepcije do toga da je seki škot od 70 godina koji se jedva mice i ima ostecen sluh....ugl osjeca san se ko da me bog kaznija

scot je to ,ma nije bitno sto ne cuje ili ne vidi :D ,bitna je Putovnica PRAVA [emoji14]
Naravno da je škot, ali ima tu svega, zadnji kazahtanac iz latvije na ovom brodu prije dva ugovora zna rec na engleski yes, no i marlboro.....pas mater kakav zmaj isti dobrih 60-65 u guzici

@crta zara stare alfa lavalke bez ispiranja, manualci- pare mlinci za kavu, 52 pijata....ma jednostava teska

ima san 2 skota prije na itso coursu, jedan kapo od 65 godin crven koda je radija cili zivot u dalmacije vino a ovaj drugi prvi makine isto mojsijevih godina boze oslobodi..

Back