M marko007 New member Oct 21, 2019 #1 Izlazim na obnovu, nakon 5 godina, nisam mislio da cu toliko ostati na brodu, kada sam krenio . U svakom slucaju, ako netko ima pitanja i odgovore ili neke kratke natuknice bio bih zahvalan da ih podijeli.
Izlazim na obnovu, nakon 5 godina, nisam mislio da cu toliko ostati na brodu, kada sam krenio . U svakom slucaju, ako netko ima pitanja i odgovore ili neke kratke natuknice bio bih zahvalan da ih podijeli.
antezd X Oct 21, 2019 #2 marko007 said: Izlazim na obnovu, nakon 5 godina, nisam mislio da cu toliko ostati na brodu, kada sam krenio . U svakom slucaju, ako netko ima pitanja i odgovore ili neke kratke natuknice bio bih zahvalan da ih podijeli. Click to expand... Kolega to su ti samo osnove od osnova , samo sa znanjem sa broda ces to rjesiti opusteno. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
marko007 said: Izlazim na obnovu, nakon 5 godina, nisam mislio da cu toliko ostati na brodu, kada sam krenio . U svakom slucaju, ako netko ima pitanja i odgovore ili neke kratke natuknice bio bih zahvalan da ih podijeli. Click to expand... Kolega to su ti samo osnove od osnova , samo sa znanjem sa broda ces to rjesiti opusteno. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
N npk New member Oct 22, 2019 #3 antezd said: Kolega to su ti samo osnove od osnova , samo sa znanjem sa broda ces to rjesiti opusteno. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Click to expand... Dobro je reka Antiša, ako to ne znaš baci ća matrikulu.
antezd said: Kolega to su ti samo osnove od osnova , samo sa znanjem sa broda ces to rjesiti opusteno. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Click to expand... Dobro je reka Antiša, ako to ne znaš baci ća matrikulu.