Noble

Noble

Samo da se nadovežem, bio sam proÅ¡li tjedan na kursu u Aberdeenu i glava me zabolila kada sam upoznao 2 dečka (naravno Å koti), koji su upali na Noble-ov novi novcati Jack Up u Danskoj bez ikakvoga iskustva i certifikata... Ovi im uredno platili put u Dansku 9 dana na neku kao obuku i onda joÅ¡ polaganje bosieta, mista i banksmana i eto ih u čini mi se 08. mjesecu na novogradnji!!
A mi jadnici self-sponosered i onda još ljuta borba za neki hitch od tjedan ili dva...

Morao sam se malo pojadati da mi bude lakše

Za ne povjerovati!!
Evo jučer dobio poziv i sutra bi trebao ići na Noble-ov novi jack up u Dansku. Očito isti ovaj o kojem sam pisao jer je on jedini trenutno tamo... Kakva podudarnost joÅ¡ ne mogu virovati

Za ne povjerovati!!
Evo jučer dobio poziv i sutra bi trebao ići na Noble-ov novi jack up u Dansku. Očito isti ovaj o kojem sam pisao jer je on jedini trenutno tamo... Kakva podudarnost joÅ¡ ne mogu virovati

A sta reci osim sritno i sve najbolje ti zelim. Javi se kad stignes gori kako je i prenesi nam prve utiske a posli i one sljedece :uzdravlje

sve mi se čini da cu se morat prislit minjat drzavljanstvo

Ja sam upoznao momka koji je to zbog posla i napravio.
Možda je na forumu :)
Rekao mi je da su ga za par dana zvali, čim je poslao nove papire.
Radi na Oceanrig-u, ako se dobro sjećam...
Alene, javi se... :)

Employment » Noble Corporation
traze trenutno
Floorman
-Full-time
Global
--------------
Derrickman
-Full-time
Global
--------------
Chief Engineer
-Full-time
Global

Evo kolega da ti nešto objasnim da ne pišeš vise bezveze!
Znaci Noble ne daje ugovore od derica na dolje što se tice floora.A što se tice decka ne daje niže od Cran op-a.Znaci javiš se njima direkt i ništa se se dogodi.Sve niže pozicije popunjavaju agencije u EU.

Evo kolega da ti nešto objasnim da ne pišeš vise bezveze!
Znaci Noble ne daje ugovore od derica na dolje što se tice floora.A što se tice decka ne daje niže od Cran op-a.Znaci javiš se njima direkt i ništa se se dogodi.Sve niže pozicije popunjavaju agencije u EU.
znaci ableman na malti i ko jos
Ableman International Ltd Unit 22B, San Gwann Industrial Estate San Gwann, Malta 00356 21491060 00356 21447307 info@ablemaninternational.com Ableman International Company Limited
da nisu ovi Welcome to drillingjobsworldwide.com
?

Da, Paragon su sada uglavnom groblja od rigova, pogotovo drillship...ali u principu to je Noble i dalje...

Naravn da krca,ali kad bi ja sad to napiso tu javno shebo bi sebe odmah u startu jer je moj cv tamo na cekanju.

Primjer/
Josko jozic..marko vlasic...marino marinovic[emoji2]

Inace na ovu firmu me zvalo prije 3 godine na neki njihov drill ship..ja san tad bia na brodu...medutim nije bilo direkt vec priko neke agencije placa katastrofa....u rangu sa saipemom...kad san vidija koji je to drill ship zahvaljiva san bogu sto san osta di iesan...brod sa oblom guzicom popola razrizan i prenamjenjen za drill...po slici nije ima vise od 100metara.

Last edited:
P O T R A Z N J A
Noble Drilling is seeking an AB Seaman who is available immediately for hire. Must hold an Unlimited AB Seaman license and be authorized to work in the United States.
- See more at:
AB Seaman with USA visa & drilling experience at Noble Drilling / Crewing Board
JOBATSEA.ORG

Aloha ekipa, nadam se ste dobro.
Pitanje za Nobelovce, zanima me koliko trenutno placaju 3rd mate poziciju, na drillshipu? Unaprijed zahvaljujem.
Stojte mi dobro pazite na zdravlje a posla ce uvik bit, pozdrav jos jednom

Stephan Holster. Je li taj agent postoji i krca li za Noble? Naime dosao je upit preko linkedina od doticnog te ponudjen razgovor priko skypea. Pa me zanima je lo to spam ili neka realna mogucnost za ukrcaj. Nije trazija pare. Zasad

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Aloha ekipa, nadam se ste dobro.
Pitanje za Nobelovce, zanima me koliko trenutno placaju 3rd mate poziciju, na drillshipu? Unaprijed zahvaljujem.
Stojte mi dobro pazite na zdravlje a posla ce uvik bit, pozdrav jos jednom

2010 su nudili nisku placu,znam da je islo preko pregovora kod njih sve,uniti su se tada nalazili u brazilu

Back