Offshore agencije

Attn: Sir,

Subject: Statoil UK Limited Recruitment.

....................
E-nail bio u spam folderu a nisam ga ni skužio odmah pa se pitam:confused:

a cuj nije bez razloga bio u spamu..ali ti lijepo se njima javi,a ako te budu pitali jedan jedini yebeni cent, momentalno copy paste poruku tu na forum..i ni u ludilu da im nisi slao nikakve dodatne podatke.....
oprezno.... :rolleyes:

Hvala kolega,evo upravo imo face to face razgovor preko Skype Poziv je završio, trajanje: 18:04:hihi.Al ok da sasm imao hebeni BOSIET možda bi na rig 23.08.13.ali nemam ga a teta ne odlucuje o tome nego rig menager.A nemož to odradit tako brzo.Pa me traži taj Europass Word format CV.možda drugi put ali nešto mi je rekla da oni organiziraju Bosiet a sigurno ga i placaju uhhh bilo bi predobro:)

Kolega,

Ko te zvao na skajp,nije valjda ovi spamovani?:D

:uzdravlje

Hvala kolega,evo upravo imo face to face razgovor preko Skype Poziv je završio, trajanje: 18:04:hihi.Al ok da sasm imao hebeni BOSIET možda bi na rig 23.08.13.ali nemam ga a teta ne odlucuje o tome nego rig menager.A nemož to odradit tako brzo.Pa me traži taj Europass Word format CV.možda drugi put ali nešto mi je rekla da oni organiziraju Bosiet a sigurno ga i placaju uhhh bilo bi predobro:)

pozdrav ekipa,trebam savijet!jedan agent mi traži ovo:full scan of your passport all pages including blank pages.

A Å¡ta ce mu citava putovnica i sve stranice????ima li itko iskustva sa tim?čemu to?on je prvi koji mi traži tako neÅ¡to.

pozdrav ekipa,trebam savijet!jedan agent mi traži ovo:full scan of your passport all pages including blank pages.

A Å¡ta ce mu citava putovnica i sve stranice????ima li itko iskustva sa tim?čemu to?on je prvi koji mi traži tako neÅ¡to.

ufff ovo mine zvuci nikako poznato..inace kad sam slao scan obicno bi poslao prvu stranicu i ev.di mi je viza... ne znam sta da ti kazem...mozda da na svaku tranu scana montiras neku vrstu watermarka?

Trazilo i meni to jer oce da vide koliko imas slobodnih stranica u putovnici jer neke drzave za vizu ti traze da imas barem 6 slobodnih stranica i da ti putovnica vridi najmanje 5 godina.

Trazilo i meni to jer oce da vide koliko imas slobodnih stranica u putovnici jer neke drzave za vizu ti traze da imas barem 6 slobodnih stranica i da ti putovnica vridi najmanje 5 godina.

e i jos jednu putovnicu ako slucajno nemas najmanje 12 slobodinh stranica.... bzvz

zvuci logicno hvala za info...još nisam upo pa bi molio sve clanove foruma da mi pošalju koju DRILL adresu u box (agencije,firme) hvalllaaa

prosao lijecnicki(hvala dragom Bogu :D ) .. pocetkom mjeseca put aberdeen-a na BOISET I MIST.. i ipak je mala promjena u duzini ugovora, 3 tjedna on 3 off... ama da je i 5 tjedana, sve je bolje nego guslati 5-6 mjeseci na brodu :confused:
ps. nisam ziher, ali mislim da u onoj hrpi mailova sto ih je postao sumergin da je medju njima bila ona dobitna :hihi
sumerzine druze duzan sam pivu..ma sta pivu cijeli kamion :hihi :cool: :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

prosao lijecnicki(hvala dragom Bogu :D ) .. pocetkom mjeseca put aberdeen-a na BOISET I MIST.. i ipak je mala promjena u duzini ugovora, 3 tjedna on 3 off... ama da je i 5 tjedana, sve je bolje nego guslati 5-6 mjeseci na brodu :confused:
ps. nisam ziher, ali mislim da u onoj hrpi mailova sto ih je postao sumergin da je medju njima bila ona dobitna :hihi
sumerzine druze duzan sam pivu..ma sta pivu cijeli kamion :hihi :cool: :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

Moje iskrene čestitke!:uzdravlje:uzdravlje

Moje iskrene čestitke!:uzdravlje:uzdravlje

ma veliko hvala tebi :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje
jer sam isao provjeriti kad sam poslao 'dobitni' mail,pa ispada da sam ga poslao 17.08. a vec 19.08 me teta zvala :D
23.08. rijesio lijecnicki a 08.09 put skotske..svakako cu vas drzati updejtanim .. i naravski ako me budu pitali da li mozda znam kakav kvalitetan kadar, jasno da cu to obzaniti odmah, ovdi na forumu ;)

ovaj bi ocito da mu neš platim haha...

ovaj bi ocito da mu neš platim haha...

Thank you for your email.

Thank you for submitting your resume. I have reviewed your resume and it is evident that you are very well qualified to work in Dubai . I am pleased to advise you that I feel your chances of securing employment in the Middle East are good and, therefore, I would strongly encourage you to consider a career in the Middle East and pursue employment opportunities.

With over 7 Million members, over 5000 employers and over 10,000 jobs posted on our site, we are the largest e-recruitment organization in Dubai. I invite you to go through the job postings on our site to get an idea of what we are currently recruiting for:

https://www.jobsindubai.com/jobs.asp

One of the critical steps is to ensure that you have a complete CV/Resume in your profile.

You can paste your resume using the following steps:

1. Click on MY ACCOUNT.
2. Click on RESUME.
3. Click on EDIT RESUME
4. You can paste a copy of your resume (from a Word document) onto the designated box.
5. Once your resume is added, click on the green SAVE CHANGES button at the bottom of the screen.

In order to benefit from our services, I strongly encourage you to register with us by going to the DEPOSIT OPTIONS section of the website or clicking on the link below:

https://www.jobsindubai.com/deposit.asp

If you require any assistance in completing your registration, please do not hesitate to let me know. Again, thank you for your interest in Jobs In Dubai Inc. We look forward to working with you in quest for securing a placement in the UAE and the GCC Countries.

I hope the above information is helpful, and wish you the best in your quest for a job in the Middle East.

Thank you,

Pooja Jadhav
A member of the JID Recruitment Team

eto kao sto sam rekao da cu vas drzati up to date
odlazim na BOSIET, OPITO i MIST u aberdeen, 08.09. i to cu polagati u survivex-u, a moja buduca kompanija, Noble Drilling :hihi mi je organizirala smjestaj u hotelu po imenu premier inn, aberdeen airport
ako tko ima kakvu informaciju sto se tice tog hotela bio bih zahvalan kad bi taj isti objavio tu info ovdi na forumu
hvalaaa :D :uzdravlje

odlazim na BOSIET, OPITO i MIST u aberdeen, 08.09. i to cu polagati u survivex-u, a moja buduca kompanija, Noble Drilling :hihi mi je organizirala smjestaj u hotelu po imenu premier inn, aberdeen airport
ako tko ima kakvu informaciju sto se tice tog hotela bio bih zahvalan kad bi taj isti objavio tu info ovdi na forumu

svaka cast mayhame,,

evo ja nedavno bio gore, a taj ti je aerodrom odmah blizu Survivexa i aerodroma, odlicno sta ti kompanija placa jer mislim da je u njemu nocenje oko 100 funti mozda i malo vise

Hotel ka hotel-imas ist, imas pit, besplatan internet. Blizu je Survivexa, koliko se ja sicam. malo je dosadno na predavanjima al jebat ga. Jedino je potapljanje "helikoptera" zanimljivo.
Zivio :cool:

Back