Vmozara,slusaj 'vamo.... Nemas problema sta se tice dojmova,sve cu ti rado objasnit. Mogu ti i poslat CD sta dodje zajedno sa training materijalom. Ovoga mamlaza srelca,nemoj previse slusat jer je vrlo ocito da samo zabada nos di mu nije mjesto i prica piz###ije..... Compex se trazi,naravno,trazi se i Bosiet,a ne kako ga amateri zovu Boiset,ali to ti je vec indikacija da se trazi netko s iskustvom. Sto se Compexa tice,nebi ti preporucio da to odradis o svom trosku jer to ce ti svaka firma platiti i nije obavezan odmah,govorim kad tek kreces u offshore. Da je prednost imati ga,to se slazem ali nije presudno. Bosiet i Mist si svakako napravi jer to ti treba,bez toga ne mozes ni krenut u helikopter. Svakako je bitno da je po OPITO standardu,neke firme ne traze taj standard ali vecina trazi pa je bolje da ga imas pa se ne moras sekirati. Moja preporuka ti je,kad vec sam sponzoriras,radije si pogledaj da to obavis u Paviji u Italiji,izaci ce te jeftinije u svakom slucaju. Mene je sve skupa izaslo u Aberdeenu blizu 2000£ sto nije mala lova ako nisi siguran da imas posao koji te ceka.
Za uletit u offshore,samo udaraj po agencijama,ako nemas neku vezu da te preporuci,bez iskustva u offshore-u mislim da se nemas sta nadati. Zvuci jako,jako glupo ali to je cinjenica.....sibni mi pm pa cu ti dat mail di da se javis,sad idem lec jer sutra stize chopper i pedala.....
Pozdrav !