Compex

vmozara

Elec
Gdje ste rjesili Compex? Koliko su okvirno cijene? Imate li neki savjet gdje je najpristupačnije i najjeftinije (prijevoz, smjeÅ¡taj, hrana)

hvala :D

jao, sve puno do ožujka. kakva su to pitanja, nešto tipa ohmov zakon ili je stvarno exi related?:D hvala na linku, mislio sam da se vrti oko 1000e a ono 1000 funti :)

Idem ti ja od 21-25.01 u Aberdeen. Mislim da je cijena oko 1000£,na to ti jos ide hotel i avion,ako si sam placas.
Imas jos 6 slobodnih mjesta za taj tjedan,ali u principu ima svaku sedmicu skoro. Pogledaj si na ASET International Oil & Gas Training Academy

Ajde i ti samnom. Btw,course nije bas lagan,poprilican broj ljudi ne prolazi,treba im oko 9 tjedana dok dobiju rezultate iz Londona i ako si okinuo ides na ponavljanje dijela koji nisi prosao.
Nema druge nego knjizurinu u ruke i peglaj

Prerano mi ides, placa mi sjeda najranije 26. u mjesecu. Steta, rado bih da popijemo pivu i raspravimo problematiku :D
Vec neko vrijeme se mislim da li ic prvo na Bosiet+mist (550 funti isto u aberdeenu) ili Compex. Love nemam za oboje, letove i bar dio hotela sam mislio rjesit sa nagradnim miljama od dosadasnjih letova. Knjiga ne bi trebala bit problem, procitao sam nekoliko manuala od printera i usisivaca :)

H.V., Jeli zelis, kad se vratis sa tecaja, da te ja gnjavim ili ces sam napisat dojmove tu? :D

Prerano mi ides, placa mi sjeda najranije 26. u mjesecu. Steta, rado bih da popijemo pivu i raspravimo problematiku :D
Vec neko vrijeme se mislim da li ic prvo na Bosiet+mist (550 funti isto u aberdeenu) ili Compex. Love nemam za oboje, letove i bar dio hotela sam mislio rjesit sa nagradnim miljama od dosadasnjih letova. Knjiga ne bi trebala bit problem, procitao sam nekoliko manuala od printera i usisivaca :)

H.V., Jeli zelis, kad se vratis sa tecaja, da te ja gnjavim ili ces sam napisat dojmove tu? :D

jesi ti na jdn?
dal ti se isplati ici sam na taj kurs i trosit te solde?
taj kurs vridi di?

tu ne vrijedi, ali nadao sam se da bi pomoglo za prebacit se u drill, a lova ionako ide sva bankama pa bi se mogao oprostit i od ove za tecajeve :)

to je uk certifikat
kod pojedinih drill firmi nije dobrodosao
u brazilu s njim mozes zaminit toaletni papir

Boiset ista stvar
zato savjet oprezno i polako s placanjem nepotrebnih kurseva

treba ti dobra preporuka a ne kursevi

nefo reci ti meni doli u slano je bilo pagara i zubaca u zlatno doba na plivajuci parangal
kakva je sad situacija

komarca velikih jos uvik ima to znam

sto sam onda propustio :rolleyes: gdje god gledam, 99% slucajeva se spominju bosiet i compex. na rigzone nema oglasa na kojem to nema spomenuto. vec sam bio 100% siguran kako idem i sad si mi urusio svijet :D

Neces vjerojat ali neznam, nikad nisam isao u ribolov, nisam ja od toga :) ima liganja i hobotnica to znam
komarci kao lastavice :(

nece te nklo uzest bez iskustva ili preporuke nekog iz firme
svi ti kursevi imaju vremensko trajanje licence ovisno di radis

oni ce pomoc za posal ali pricamo o veoma malom postotku pomoci;)

orade to sam bia pita ne komarci
u slano a ne gres na ribe
Ajmeeeee:(:(:(:(
nebi izlazia iz broda

pronjuskaj prije nego pocnes trosit solde

ok, hvala na savjetu, budem jos malo procackao i razmislio prije nego potrosim lovu. Sto se ribe tice, to mi nije jaca strana. Za razliku od mene, tata i brat znaju valjda svaku ribu i raka u jadranu, tako da neznam kako sam ja zastranio. :D

Vmozara,slusaj 'vamo.... Nemas problema sta se tice dojmova,sve cu ti rado objasnit. Mogu ti i poslat CD sta dodje zajedno sa training materijalom. Ovoga mamlaza srelca,nemoj previse slusat jer je vrlo ocito da samo zabada nos di mu nije mjesto i prica piz###ije..... Compex se trazi,naravno,trazi se i Bosiet,a ne kako ga amateri zovu Boiset,ali to ti je vec indikacija da se trazi netko s iskustvom. Sto se Compexa tice,nebi ti preporucio da to odradis o svom trosku jer to ce ti svaka firma platiti i nije obavezan odmah,govorim kad tek kreces u offshore. Da je prednost imati ga,to se slazem ali nije presudno. Bosiet i Mist si svakako napravi jer to ti treba,bez toga ne mozes ni krenut u helikopter. Svakako je bitno da je po OPITO standardu,neke firme ne traze taj standard ali vecina trazi pa je bolje da ga imas pa se ne moras sekirati. Moja preporuka ti je,kad vec sam sponzoriras,radije si pogledaj da to obavis u Paviji u Italiji,izaci ce te jeftinije u svakom slucaju. Mene je sve skupa izaslo u Aberdeenu blizu 2000£ sto nije mala lova ako nisi siguran da imas posao koji te ceka.
Za uletit u offshore,samo udaraj po agencijama,ako nemas neku vezu da te preporuci,bez iskustva u offshore-u mislim da se nemas sta nadati. Zvuci jako,jako glupo ali to je cinjenica.....sibni mi pm pa cu ti dat mail di da se javis,sad idem lec jer sutra stize chopper i pedala.....

Pozdrav !

Vmozara,slusaj 'vamo.... Nemas problema sta se tice dojmova,sve cu ti rado objasnit. Mogu ti i poslat CD sta dodje zajedno sa training materijalom. Ovoga mamlaza srelca,nemoj previse slusat jer je vrlo ocito da samo zabada nos di mu nije mjesto i prica piz###ije..... Compex se trazi,naravno,trazi se i Bosiet,a ne kako ga amateri zovu Boiset,ali to ti je vec indikacija da se trazi netko s iskustvom. Sto se Compexa tice,nebi ti preporucio da to odradis o svom trosku jer to ce ti svaka firma platiti i nije obavezan odmah,govorim kad tek kreces u offshore. Da je prednost imati ga,to se slazem ali nije presudno. Bosiet i Mist si svakako napravi jer to ti treba,bez toga ne mozes ni krenut u helikopter. Svakako je bitno da je po OPITO standardu,neke firme ne traze taj standard ali vecina trazi pa je bolje da ga imas pa se ne moras sekirati. Moja preporuka ti je,kad vec sam sponzoriras,radije si pogledaj da to obavis u Paviji u Italiji,izaci ce te jeftinije u svakom slucaju. Mene je sve skupa izaslo u Aberdeenu blizu 2000£ sto nije mala lova ako nisi siguran da imas posao koji te ceka.
Za uletit u offshore,samo udaraj po agencijama,ako nemas neku vezu da te preporuci,bez iskustva u offshore-u mislim da se nemas sta nadati. Zvuci jako,jako glupo ali to je cinjenica.....sibni mi pm pa cu ti dat mail di da se javis,sad idem lec jer sutra stize chopper i pedala.....

Pozdrav !

Alta voltage
sve sta si napisa je ka sveto pismo
mali otidi gori sprzi 2000GBP na compot
pa onda sprzi jos 2000GBP na opito odobren basic safety

a ja cu nastavit svoj NR10 i NR10haz
nadam se da ce prevoditelj bit koja smisna mala pa ce bit zfrkancije i brze proc vrime:)

ispricavam se cjenjenim forumasima(a posebno High Voltage) sta sam s vama podjelio svoje krivo iskustvo
steceno kroz preko 30-35 razlicitih audita
i preko 100 letova choperom
s gore navedenim postom su mi se otvorile oci

eto i ja se gledam zapisat za tak kompot pa kad neko bude isa neka se javi da ne gren sam
placam pice za dane kursa;)

ovo je ponuda dana. javi datume da bookiran unaprid. za kurs bi najradje da idemo na kakvi crowd management... cujen da je to trazeno ovih dana i da se isplati imat ga

upravo poslana molba trening depatmentu uk da me nekako gurnu na taj Compex pa javim datum
ali ako si u Macae Brazil startamo s picem odma jer su mi upravo odgodili skolovanje ;)
sidim na plazi zaledena casa i vrc pun leda s pivama a tek je 10hrs
a extra dani teku :D

Back