TeeKay

Moze update placa?
Nije da sam ja jedan od rijetkih koji o tome zbori?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Last edited:
Znači za 3/0 & 4/E plaća ispadne 4650eur po mjesecu navigacije. Sa rotacijom 3-2, 8 mjeseci godišnje na brodu....

3/O 3100, 2/O oko 3500-600, C/O 7-7500, Master 8500-9000, ETO i CGE 5-5500. Ne pratim ni ne pitam pa je ovo za seniore okvirno koliko sam nacuo.

drug mi je kod njih na lng ledolomcu i znam da je struja 5500eur prvi 7500eur kao kapo preko 8000teur ali mislim ne bas puno priko

Znači za 3/0 & 4/E plaća ispadne 4650eur po mjesecu navigacije. Sa rotacijom 3-2, 8 mjeseci godišnje na brodu....

Ako je na 30 dana 3100 i jos placena 22 dana leavea ispadne 5370 onboard only. I s tim istim omjerom 7 mjeseci godisnje na brodu.

Ako je na 30 dana 3100 i jos placena 22 dana leavea ispadne 5370 onboard only. I s tim istim omjerom 7 mjeseci godisnje na brodu.
To je jako slabo..
Po tome 3e i 2/0 imaju oko 6000€, a vise od toga dava i TMS, Golar, ,Thenamaris... i back to back. Nije ni cudno da tonu agencija lovu ljude za njih...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Evo malo novosti sa TK oil :) pocinju stavljat na brodove nesto kao iptv(60 fimova-10 se nadopuni svaki mj, serije, dokumentarci i vijesti) uz to stavlja se neograniceni internet u salone.
Zanima me ima li jos neka tankerska firma nesto tako slicno ili je TK medju prvima?

Evo malo novosti sa TK oil :) pocinju stavljat na brodove nesto kao iptv(60 fimova-10 se nadopuni svaki mj, serije, dokumentarci i vijesti) uz to stavlja se neograniceni internet u salone.
Zanima me ima li jos neka tankerska firma nesto tako slicno ili je TK medju prvima?

Taj iptv je totalno ali ono skroz baceni novci jer je usluga ono, kad bi rekao sranje, mislim da bi bila preblaga rijec. Upalio jednom, vidio sto je, ugasio i iskopcao iz struje i mreze.

Taj iptv je totalno ali ono skroz baceni novci jer je usluga ono, kad bi rekao sranje, mislim da bi bila preblaga rijec. Upalio jednom, vidio sto je, ugasio i iskopcao iz struje i mreze.
A ne znam gdje si ti i kakav je taj iptv?! Meni se cini ok da imas nesto serija, dokumenaraca i filmova. Ne znam, sigurno ne ocekujem izbor kao doma.
Uz to neogranicen wifi ne znam koja firma ima bas

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

A ne znam gdje si ti i kakav je taj iptv?! Meni se cini ok da imas nesto serija, dokumenaraca i filmova. Ne znam, sigurno ne ocekujem izbor kao doma.
Uz to neogranicen wifi ne znam koja firma ima bas

Na BAHRI je neograničen internet i dosta brodova ima sat.antenu,na neke su je ugradili ove godine (bačene pare).

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Na BAHRI je neograničen internet i dosta brodova ima sat.antenu,na neke su je ugradili ove godine (bačene pare).

Zas su bacene pare za sat antenu? Sta ne mozes kupit voucher pa gledat hr programe

Zas su bacene pare za sat antenu? Sta ne mozes kupit voucher pa gledat hr programe

Cak mu ne trebao niti vaucher,ako ima pretplatu moze dobiti karticu i samo je stavi u reciver.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Cak mu ne trebao niti vaucher,ako ima pretplatu moze dobiti karticu i samo je stavi u reciver.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk
Brodovi su im rijetko u podrucju pokrivenom Eutelsat 16 satelitom. Uglavnom su PG-USA-FE-PG.
Ne znam da li se hrvatski kanali emituju preko nekog drugog satelita.

Brodovi su im rijetko u podrucju pokrivenom Eutelsat 16 satelitom. Uglavnom su PG-USA-FE-PG.
Ne znam da li se hrvatski kanali emituju preko nekog drugog satelita.

Dobro, nisam upucen koji sateliti su za koje tv kuce ali sigurno ima neki satelit u tom podrucju koji emitira sportske programe pa bar mozes pogledat koju ligu prvaka, mozda europsko ili svjetsko prvenstvo.. Bar nesto ono. Kazem, uvijek je bolje dobit nesto nego nista.

Pozdrav ekipa,
evo treba mi mala pomoc,prvi put imam intervju preko Sonru Candidate Portala! Imam dosta iskustva s intervjuima, razno raznim uglavnom za cruise industriju,ali sa Sonro jos prvi pit za lng,nemam uopce ideje kako to izgleda! Malo sam poceo studirat o cemu se tu radi,i ovo sto vidim,ima nekih primjera za avio industriju,tu izgleda citam pitanja i pricam sam sa sobom,tj imam neko vrijeme. npr minutu da odgovorim !
da li je netko tako upao na TK-a,i ima li neki savjet vezano za intervju,osim citanja malo na web stranici ,kakva je firma,arc 7 ledolomci,6 novih brodova i ostale informacije opcenito?
pozicija je trainee,tako da ne bi trebalo bit nista strasno,ali svejedno,nov sam u lng industriji( bio sam na kontejnerima,reeferima ...)
unaprijed vam hvala na pomoci

Koliko se sjecam, dobijes u emailu sve. Ukljucujuci i klipove kako to izgleda i kako se pripremit.
Ides za trainee, cega? Kuzine, kuverte, makine, struje?
Pitanja ce (vjerovatno) bit opcenita, bazirana na basic gas brevetu i znanju potrebnom da ga dobijes, plus par standardnih pitanja (tko si, sto si, zasto tk, tvoje mane, prednosti, dugorocni/kratkorocni planovi i slicno.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Back