Pozdravljam i ja update placa sa Tk. Ili su toliko velike da se bojite reci da nebi svi dosli na Tk?![]()
3/O 3100, 2/O oko 3500-600, C/O 7-7500, Master 8500-9000, ETO i CGE 5-5500. Ne pratim ni ne pitam pa je ovo za seniore okvirno koliko sam nacuo.
ZnaÄi za 3/0 & 4/E plaća ispadne 4650eur po mjesecu navigacije. Sa rotacijom 3-2, 8 mjeseci godiÅ¡nje na brodu....
To je jako slabo..Ako je na 30 dana 3100 i jos placena 22 dana leavea ispadne 5370 onboard only. I s tim istim omjerom 7 mjeseci godisnje na brodu.
Ako je na 30 dana 3100 i jos placena 22 dana leavea ispadne 5370 onboard only. I s tim istim omjerom 7 mjeseci godisnje na brodu.
Evo malo novosti sa TK oilpocinju stavljat na brodove nesto kao iptv(60 fimova-10 se nadopuni svaki mj, serije, dokumentarci i vijesti) uz to stavlja se neograniceni internet u salone.
Zanima me ima li jos neka tankerska firma nesto tako slicno ili je TK medju prvima?
A ne znam gdje si ti i kakav je taj iptv?! Meni se cini ok da imas nesto serija, dokumenaraca i filmova. Ne znam, sigurno ne ocekujem izbor kao doma.Taj iptv je totalno ali ono skroz baceni novci jer je usluga ono, kad bi rekao sranje, mislim da bi bila preblaga rijec. Upalio jednom, vidio sto je, ugasio i iskopcao iz struje i mreze.
Na BAHRI je neograniÄen internet i dosta brodova ima sat.antenu,na neke su je ugradili ove godine (baÄene pare).A ne znam gdje si ti i kakav je taj iptv?! Meni se cini ok da imas nesto serija, dokumenaraca i filmova. Ne znam, sigurno ne ocekujem izbor kao doma.
Uz to neogranicen wifi ne znam koja firma ima bas
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Zas su bacene pare za sat antenu? Sta ne mozes kupit voucher pa gledat hr programeNa BAHRI je neograniÄen internet i dosta brodova ima sat.antenu,na neke su je ugradili ove godine (baÄene pare).
ПоÑлато Ñа SM-N960F помоћу Тапатока
Cak mu ne trebao niti vaucher,ako ima pretplatu moze dobiti karticu i samo je stavi u reciver.Zas su bacene pare za sat antenu? Sta ne mozes kupit voucher pa gledat hr programe
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Brodovi su im rijetko u podrucju pokrivenom Eutelsat 16 satelitom. Uglavnom su PG-USA-FE-PG.Cak mu ne trebao niti vaucher,ako ima pretplatu moze dobiti karticu i samo je stavi u reciver.
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk
Dobro, nisam upucen koji sateliti su za koje tv kuce ali sigurno ima neki satelit u tom podrucju koji emitira sportske programe pa bar mozes pogledat koju ligu prvaka, mozda europsko ili svjetsko prvenstvo.. Bar nesto ono. Kazem, uvijek je bolje dobit nesto nego nista.Brodovi su im rijetko u podrucju pokrivenom Eutelsat 16 satelitom. Uglavnom su PG-USA-FE-PG.
Ne znam da li se hrvatski kanali emituju preko nekog drugog satelita.
ПоÑлато Ñа SM-N960F помоћу Тапатока