TeeKay

Pozdrav svima, bio sam postavio pitanje na krivom mjestu pa da preusmjerim ovdje. Nisam našao odgovor na pitanje pa ću vas pitati

Početkom siječnja imam razgovor za kadeta palube na Teekayu. Pola godine već šaljem na 800 različitih firmi mail, zovem dosađujem svaki tjedan da trzaju na mene kad izgovorim svoje ime. Na kraju se isplatilo! Možete li mi reći kako bi intervju za kadeta izgledao? Što najviše pitaju na tom intervjuu? Volio bih se što bolje pripremiti. Također ostalim kolegama koji su u istim problemima javljajte se na tjednoj bazi ili barem svaki drugi tjedan Matthewu Atkinsonu i Jenna Hardie, možda vam upali (ipak se isplati biti dosadan, barem dobijem poziv na intervju).

matthew atkinson nije vise u teekayu, a jenna je fpm tako da ne radi vise s kadetima zadnje dvije godine. po meni je najbolje preko https://www.teekay.com/sea-careers/ pa to ode kome treba ici, ne znam ni sam tko radi tamo s kadetima vise jer se mijenjalo cesto u zadnje vrijeme.

ali super za cuti da uzimaju nase, mislio sam da nema nista od toga vise koliko su ugovora potpisali sa akademijama u irskoj i uk.

koliko znam prije ti je prvi korak bio da ti daju preko neke stranice 5 pitanja gdje ti imas po 30-60s za video odgovor, pitanja su klasika, zasto zelis raditi tu, nesto o sebi i tako. pa ako prodjes to ides na neki predictive index test, i iza toga marlins engleski. i nakon toga ako su zainteresirani ide intervju, takodjer klasicna pitanja o firmi, o tebi, vise manje nista strucno, ipak je za kadeta.

Jenna nije za kadete više zadužena ali nekim čudom mi je svaki put odgovorila na mail. Poziv za intervju sam dobio putem telefona, zvao me je gospodin Galloway. Za Atkinsona ne znam, njemu sam zadnji put slao mail u 10. mjesecu tako da moguće da ne radi više, više sam se držao Jenne, jer je uvijek bila ozbiljna i odgovorila je bez dugo čekanja. Ali mislim da vrijedi i probati na njihove poslovne mailove slati, opet je malo drugačije nego da se šalje samo aplikacija na njihov HR. Hvala ti na odgovoru kinsbi, nadam se da će proći dobro, živio! :uzdravlje

i mene cudi jer je ona za manager cijelog crewinga, ocito ima vremena i za to. a da, galloway je taj cadet officer, atkinson je otisao tek prosli mjesec.

uglavnom, sretno.

Htio bih se samo nadovezati na prijašnji post. Mail trenutnog Cadet Officera je Scott.Galloway@teekay.com javio mi se putem maila ovoga puta pa da podijelim možda pomogne nekome. Scott djeluje kao super osoba i da se lako iskomunicirati s njime
​​​​​​
​​​
​​

Back